Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona jest zolzacc

Czy to odosobniony przypadek, czy tez znacie takie przypadki?

Polecane posty

Gość ona jest zolzacc

Mam przyjaciela, długo był samotny nie miał dziewczyny, ale gdy teraz sobie znalazł, to pożal sie Boze, ta kobieta jest po prostu zołzą, nikt jej nie lubi, nie ma tez za bardzo o dziwo swoich zadnych znajomych, a moj przyjaciel zakochał sie w niej na AMEN...:( Wiem, ze to nie ja z nia będe itd.,ale on tez jest tak pod jej wpływem, ze zrobi wszystko co ona mu powie, a ona lubi mu rzadzic!Nie lubie sie z nimi spotykac, wole jak on przychodzi do mnie sam, ale głupio mi jest jemu powiedziec, "przychodz sam do mnie, bo masz wredna i zołzowatą kobiete". Dziwne dla mnie jest to, ze on człowiek, raczej inteligetny, skromny,dobry człek, do rany przyłóż, a jego dziewczyna, przeciwienstwo,złośliwa, plotkara, wiecznie kogos obgaduje krytykuje,zakochana w sobie, ciagle opowiada jaka to nie jest inteligentna i piekna,wiecznie niezadowolona, z pogody, z gospodarki z innych , za wszystko winni sa inni, ona nigdy;)do tego ma głupowaty śmiech i nie zna sie na zartach, choc mysli, ze jest najdowcipniejsz akobieta swiata:)ratunku!!!!!!!!!!"_ ")_:)s straciłem kumpla..

Gość ona jest zolza..
ale Ty jestes ta wredna czy on?

Gość ona jest zolzacc
jesli jestes taka jak dziewczyna mojego przyjaciela, to na serio nie masz sie czym chwalic, bo masz zybenay charakter

ja jestem wredna :) on jest słodki i kochany tylko ja nie jestem wredna dla jego ani moich znajomych

Gość ona jest zolzacc
ale dla innych jetes?to znaczy zes głupia , wspołczuje mu

Gość ona jest zolzacc
i nie masz swoich znajomych?ciekawe czemu?:) naiwny Twoj facet jak moj kumpel, on ma po prostu za dobre serce:)

Gość ona jest zolzacc
to powiedzcie jak to jets z waszej strony, skoro jestes wredne , a macie faceta z dobrym serce, to pewnie go "wykorzystujecie" do roznych celow, moj kumpel, jet typem czlowieka, ktory nigdy nikomu nie odmowił by pomocy

dlaczego mam nie mieć swoich znajomych? pewnie że mam :) tylko bywa że jestem wredna i złośliwa,ale jeśli ktoś potrzebuje pomocy czy coś to wyciągam rękę, tylko nie okazuje tego, skąd wiesz może ta dziewczyna też taka jest tylko tego na razie nie okazuje? przypominasz mi barta mojego faceta byl taki sam jak ty na sile chciał go ratować, poznaliśmy się lepiej i teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi! spójrz na nią z innej strony

nigdy nie wykorzystywałam mojego chłopaka do jakiś dziwnych celów, często go o coś proszę ale nie jest głupi i nie zrobi czegoś przeciw sobie, zazwyczaj jeśli mamy coś do zrobienia robimy to razem

Gość ona jest zolzacc
jakiego barta ci przypominam?twojego byłęgo?czy kogo?

Gość ona jest zolzacc
twoj były chłopak chciał ratowac twojego obecnego chłopaka?doobrze zrozumiałem?halo? no nie wiem, dlamnie kiedy ta laska ciagle mowi, zle o innych osobach ze swojej pracy zewszad, nie mowiac juz ,ze ciagle krytujue wyglad innych lasek, a siebie uwaza za pieknosc, choc nie jest nadzwyczajna, to mnie cholera bierze

Gość cdsacas
pipiapipaodezwiij sie:)