Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskościa

napisać do niego, czy czekać aż się odezwie?

Polecane posty

Gość niskościa

cześć dziewczyny, wczoraj do mnie zadzwonił kolega, który mi się podoba. Poznaliśmy się parenaście dni temu, później mieliśmy jeszcze jedna okazje do spotkania, no i wczoraj zadzwonił (byłam zdzwiona) i zaprosił na kawę. Pozwolił mi wybrać dzień, ustaliliśmy odpowiednią godzinę. Jutro mamy się spotkać. Na koniec rozmowy powiedział, że odezwie sie do mnie jeszcze przed spotkaniem, zgodzilam się i powiedziałam żeby poinformował mnie czy aktualne (a przy okazji umowimy się gdzie idziemy). No i ja jestem bardzo zaskoczona ze on w ogole do mnie sie odezwał, dawno nie byłam z żadnym chlopakiem na małej randce... No i mam takie pytanie, czy jeśli się do jutra do 14 nie odezwie, napisać mu sms czy aktualne? bo wstępnie umówiliśmy się na 17, a nie chcialabym cały dzień czekać i myśleć "iść z koleżanka do kina czy nie"

Gość niskościa
Czy może lepiej poczekać do 14.30? Nie chcę się narzucać, myślę, że 30 min to nie jest wile dla niego a ja sama bedę się dużo lepiej czuła.

mozesz npisac jak najbardziej.Ale moze nie bedzie to potrzebne bo sam zadzwoni i potwierdzi.Nie zamartwiaj sie na zapas:)

Gość niskościa
Tak rozmyślam i stwierdziłam że poczekam do 16.00 niech pomyśli że mam mnóswto zajęć i przed samym spotkaniem spojrzałam w grafik i przypomnialam sobie o nim. facetom nie powinno się pokazywać, że nam zależy. Co myślicie? poradźcie coś.

Gość aaajjjj
sadze,że powinnas poczekac az on zadzwoni i nie pisac wczesniej :)

Gość niskościa
dzięki, to nie ja pisałam o tej 14.30... napisze 14 skoro się nie odezwie, ale mam nadzieje ze to zrobi. taka juz moja natura, jestem niecierpliwa :)

Gość niskośc
Tak w ogóle to nie idę po co robić sobie nadzieje, tracić czas perfumy jak i tak mnie oleje. Faceci tacy są.

Gość 50 tabletek
moim zdaniem tez nie powinnas do niego pisac, bo jak nie napisze tzn ze dupek i nie warto zawracac sobie takim glowe :)

Gość ja powiem tak.....
odezwij się tak ok 14 napisz niezobowiązująco coś w stylu :...czy nasza dzisiejsza kawa jest aktualna ?....wiesz nie chcę się narzucać ale koleżanka wyciąga mnie do kina i nie wiem jaką jej mam dać odpowiedź

Gość wojtek ma w lazience rybki
myslimy ze przestan wymyslac warianty ,spokojnie poczeakaj zobaczysz co sie wydarzy i odpowiednio zareagujesz i tyle ,pewnie juz nie mozesz sie doczekac tego spotkania stad te mysli:)

Chcesz rady doświadczonej? Jeśli nie zadzwoni do 14 to weź się ogarnij i się nie odzywaj. Jak zadzwoni po 14 to powiedz coś w stylu "o kurcze zapomniałam, miałeś chyba zadzwonić, wiesz co umówmy się na jutro na 17. Przepraszam Cię". Koleś zobaczy, że nie jesteś desperatką tylko masz swoje życie i o nim zapomniałaś. Jednocześnie Ty rozdasz karty umawiając się z nim kiedy Ci niby wygodnie. Faceci lubią zdobywać. Nie lubią desperatek czekających na ich telefon albo dzwoniących do nich mimo, że on mówił, że zadzwoni. Pewnie i tak tego nie posłuchasz bo większość kobiet uczepia się faceta. Ale gwarantuję sukces tej metody.

Gość niskościa
to bedzie moj 3 post... ktoś sie pode mnie podszywa... sama nie wiem co robic, moze akurat sie odezwie. jestem bardzo podekscytowana tym spotkaniem, zupelnie nie wem dlaczego :)

Gość 50 tabletek
niebieska sukienka ma zdecydowana racje!

Gość niskościa
niebieska sukienka --> dobry pomysł :) wiec zorbie tak jak mi mowisz. a mam nadzieje ze odezwie sie, bo przez moje xx lat dawno nie spotkałam tak fajnego faceta :)

Gość aaajjjj
powiedzial ze zadzwoni to Ty powinnas czekac na tel i nie pisac pierwsza.... rozumiem ze sie niecierpliwisz ale sprobuj znalezc sobie jakies zajecie, np posprzataj sobie pokoj, porozmawiaj z kolezanka lub pobuszuj w internecie :) jesli chce sie spotkac to przeciez zadzwoni- jestescie umowieni wstepnia na 17, to moze zadzwonic po 16- bo po co ma dzwonic wczesniej.... poczekaj do 17- jesli sie nie odezwie to Go olej

jeżeli mu zależy na spotkaniu to nie zapomni :) pewnie ma też sam dylemat co ty i sie czai :)

Gość niskościa
nie napisze do niego, to jest pewne, juz sobie postanowilam. W sumie umowilismy sie na 17 wstepnie, wiec nie moge powiedziec sobie ze czekam do 14... prawda? jesli zadzwoni przed 17 i powie ze nie moze bo cos mu wypado i zebysmy jutro sie spotkali to powiem ze spotkac moge sie odpiero w nastepnym tygodniu. dobry pomysl?

Gość niskościa
to ciesze sie :) teraz nic mi nie pozostaje tylko czekać...

Teraz nic ci nie pozostaje jak sie czymś zająć:) Tak czy inaczej mamy już 14 więc dziś z twojej randki nici. Ale dlatego, że Ty tak postanowiłaś a nie dlatego, że on nie dzwoni. Pozatym musisz go od początku nauczyć jak się Ciebie traktuje.A dzwonienie na kilkanaście minut przed randką nie mieści się w twoich standardach. I zawsze wszystko z uśmiechem. Zero fochów i księżniczkowania. Poprostu wszystko "mimochodem". Przykład? Powiedzmy, że się spóźnia na randkę. Oczywiście NIE DZWONISZ. On dzwoni, że się spóźni. Pytasz jak długo. Powiedzmy, że 15 min. Mówisz ok.Po 15 min. znowu dzwoni i mówi, że spóźni się jeszcze 15 min. Tego już nie akceptujesz ale co robisz. Z uśmiechem w głosie mówisz "wiesz taki fajny wieczór, jak za 15 min.Cię nie będzie to idę z Kasią do kina a my się spotkamy innym razem". Koleś oczywiście zjawia się na skrzydłach. A Ty wychodzisz uśmiechnięta z tekstem "ależ piękna pogoda":) Koleś jest w szoku bo jest nauczony, że laska będzie strzelać fochy za spóźnienie a tu widzi uśmiechniętą dziewczynę. Eh chyba książkę napiszę dla kobiet "jak sie szanować by inni Cię szanowali":)

Gość niskościa
My jutro sie spotykamy, nie dzisiaj :) JA powiem Ci ze na tych facetahc, na ktrych mi zalezało, robilam wszytsko by ich zadowolic, teraz powiedziałam sobie KONIEC. Za duzo ludzi mnie skrzywdzilo dlatego teraz boje się kolejnych facetów. Nawet nie wiem jak na to jutrzejsze spotkanie się ubrać. Czy elegancko (mysle o czarnej koszulowej eleganckiej koszuli z kokarda przewiazana przy szyi, i czarne spodnie obcisle) czy na luzie (szaryym swetrze na guziki, i fioletowym golfie i dzinsach) jak myślisz? Chcialabym go tez poderwać,w sumie to bedzie nasze pierwsze sam na sam sotkanie :)

tylko nie w golfie,szary sweter odpada wersja na elegantkę jest lepsza (moze za dużo czerni i po co ta kokarda na szyi)

Gość niskościa
swterek szary na guziki rozpinany... a kokarda bo juz taki urok tej bluzki, wiaze sie ją przy szyi. no nie wiem w co sie ubrac...

co się chcesz tak zapinać pod szyje ,wiecej luzu nie chodzi mi o duży dekolt ale ja bym sie zadusiła tak scisnieta pod szyję może zakup sobie coś nowego :)

Dostosuj ubranie do miejsca, w którym spędzicie większość czasu. Dlaczego dżinsy miałyby być złe? Jeśli obcisłe i podkreślające walory figury, to czemu nie? Do tego fajna bluzka, przyciągające wzrok dodatki, dyskretny makijaż... Ty masz się dobrze w tym czuć a nie odstawiać, jak stróż w Boże Ciało.

Gość moskala
niebieska sukienka - przebiegła z ciebie kobitka :) jakbyś miała w zanadrzu jakieś ciekawe rady to ja chętnie posłucham :) swoją droga nienawidzę tego jak facet mówi:" zadzwonię" i oczywiście nie dzwoni. nauczona doświadczeniem oczywiście udaje jak on się wreszcie raczy odezwać, że tyle ciekawych rzeczy dookoła się działo, ze nawet nie miałam czasu pamiętać że ktoś taki jak on miał dzwonić..ech, a tak naprawdę aż palce wykręcałam by nic nie napisać:P

Gość niskościa
coś tam wykombinuje, jakeś ubranie, a kupować na pewno nie bede, mam duzo ciuchow w szafie;) wybiore. :)

Gość moskala
niskościa - to jak on ci powie że np.idziecie na kawę to nie przesadzaj ze strojem ale ubierz się ładnie i kobieco,delikatny makijaż jakieś fajne kolczyki itp. mam nadzieje że facet okaże sie słowny i zadzwoni