Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliiia89

Proszę o radę! Możliwy powrót do byłego?

Polecane posty

to co mieć powinien a nawet więcej." np skłonności do zdrad :)

Gość Juliiia89
Wiedziałam, że się tego czepisz :P Może jest to choroba uleczalna?

wybacz autorko, ale nawet nie moglam doczytac twoich wypowiedzi do konca.Gdybym miala tak idiotyczna corke, zyly bym sobie przgryzla:)

Gość Juliiia89
Możesz uzasadnić?

Wiedziałam, że się tego czepisz" masz rację to nic nie znaczący szczegół powiem więcej incydent :) lepiej ;) ?

acha!!! Jak do mnie to odpowiem bo noz mi sie otwieral w kieszeni jak to czytalam.Na dodatek wlosy deba staja jak mozna byc tak krotkowzrocznym,ba slepym i durnowatym by nie umiec ocenic faceta.Ja rozumiem, ze facet ma byc partnerem.A ta imitacja faceta nie na daje sie absolutnie na partnera.No chyba , ze jest sie samobojca i prosi sie o klopoty.Na dodatek pomysl ze zmiana charakteru dla kogos takiego jest co najmniej szalony jak nie idiotyczny.Gdybym miala corke o takim krotkim rozumie , bylabym o krok od trumny.Mam nadzieje, ze autorka przejdzie trening realnego postrzegania swiata i pracy nad swa "madroscia".

Gość Juliiia89
Eleno, zdaję sobie sprawę, że ten facet nie jest ideałem ale uważam, że każdy zasługuje na miłość, nawet tak nieodpowiedzialny i niereformowalny mężczyzna... Wiem, że to głupie, że za nim tęsknię pomimo tego co z nim przeżyłam, nawet jego mama mi kiedyś powiedziała, że będzie mi z nim w przyszłości ciężko... ale.. ciężko jest to wszystko określić. Jest on moją pierwszą poważną miłością, to co było wcześniej nie może się równać z tym co przeżyłam u jego boku, jak się czułam, jak bardzo go kochałam i jak bardzo on kochał mnie. Wcześniej żadną kobietą nie był dłużej niż pół roku... ze mną prawie 3 lata, nawet się zaręczyliśmy. Mieliśmy tyle wspólnych planów... Ciężko jest teraz przyjąć do wiadomości, że te marzenia nigdy się nie spełnią. W tym momencie czuję, że nikogo już nie pokocham tak jak kochałam jego. W końcu pierwsza miłość jest tą najważniejszą...

Gość aaajjjj
lasnie ta wypowiedza potwierdzilas, ze nie doroslas jeszcze do powaznego zwiazku.... czesto przy okazji "pierwszej milosci" jest jest takim zaslepionym w druga osobe... zauwaz, ze kazdy tlumaczy Ci tu zebys zrozumiala, ze zaslugujesz na kogos innego... tamtenm Cie nie szanowal i nie tlumacz tego sobie ze ma taki charakter... niestety on Cie nie kocha Julio... poznasz jeszcze napewno faceta, ktory doceni Cie i wtedy sama zauwazysz ze niepotrzebnie sobie glowe tym zawracalas...

Gość oczy mnie mylą
Przeczytałam tytuł: Proszę o radę! Możliwy powrót do łysego? :-D

Gość Juliiia89
Dlaczego wg Ciebie nie dorosłam do poważnego związku? Uważam, że jak najbardziej dorosłam i chyba ja najlepiej o tym wiem ale ciekawa jestem dlaczego sądzisz inaczej. Zauważyłam ale nie sądzisz chyba, że w ciągu 5 min przestanę cokolwiek do niego czuć, znienawidzę go i przestanę się przejmować. To nie jest takie proste, na to potrzeba czasu. Tak, być może poznam. Ale w tym momencie nawet jakbym chciała to nie potrafię nikogo obdarzyć głębszym uczuciem. Najgorsze jest to, że nawet nie mogę się od niego całkowicie odciąć, bo jesteśmy z tej samej paczki, chodzimy do tych samych knajp...

Gość byłam w
podobnej sytuacji. Czasami warto jest walczyć...