Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jak to jak to

jakie są najlepsze i najtańsze plastry do depilacji?

Polecane posty

zazwyczaj kupowałam plastry z miodem od tanity, ale katuję nimi brzuch i włosy odrastają mi po tygodniu, więc co tydzień wydaję 10 złotych. 40 złotych miesięcznie na depilację samego brzucha to dla mnie dużo, jak dojdą pachy, nogi i bikini to już w ogóle majątek :o czy są jakieś tańsze plastry, które mimo niskiej ceny są świetne? i pytanie drugie, o depilację plastrami wąsika, bo się przerzuciłam z pensety i mam dylematy. zrywa się w kierunku przeciwnym do wzrostu włosa, pasek jest długi i poziomy, a włosy rosną w dół. żeby zerwać w kierunku przeciwnym z odpowiednią szybkością muszę się nagimnastykować, bo najpierw muszę odkleić brzegi, a dopiero potem zerwać, boli nieziemsko, bo długo trwa. ja to źle robię, czy to tak ma być? :D

Gość dfvrgn hy
wasik zrywasz bokiem

maszynki na brzuchu to ja używałam w młodości i nawet o tym nie wiedząc popełniałam samobójstwo :P z lekkiego niewidocznego meszku zrobił mi się czarny las, a że jestem blada to już w ogóle mogiła, bo wszystko widać :P dfvrgn hy, dzięki, tak myślałam, że coś mnie pojebało z tym zrywaniem od dołu :D

dzięki za pomysł z tą nitką, normalnie patrzę i nie dowierzam :D muszę wypróbować.