Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok mamy

moje serce dostało cios prosto w serce

Polecane posty

Gość szok mamy

witam! mam takiego doła od wczoraj że nie mam siły na nic a to dlatego ze zostawiłam mojego 3 letniego synka przy siostrze męża dosłownie na 10 min bo poszłam do kuchni i mi go tak zbiła po dupci że az sie potrafił z bólu zanieś całą pupcie i plecki miał aż normalnie siwe nie umie sobie z tym poradzić ja z tego szoku wziełam go na rece i wyszłam a dzis cały dzien mi to nie daje spokoju bo mam chec isc do niej i normalnie wystrzelać po pysku bo on ma 3 latka a ona 19 i wielka dama została urazona bo ją kopnoł kurwica jedna to ja go nie bije bo chyba by mi serce rozerwało a taka pizda potrafiła go tak wystrzelać

Gość ni nie nie
powiedz meżowi o tym, a na Twoim miejscu to od razu bym ja tez wytrzaskala a nie bawila sie z nia!!

Gość złap ją i
nachlastaj jej tak samo. Wzięłabym ją na bok i wysyczała, że jeśli jeszzce raz ruszy twoje dziecko, to jej tak mordę obijesz, że się w lustrze nie pozna. Dodałabym, że matka jest w stanie w obronie dziecka nawet zabić, więc niech się nie waży go tknąć. A tak na marginesie, dziwię ci się, że jej nie odwinęłaś od razu :o Ja bym ją zjechała z podłogą :o Mięczak jesteś.

Gość szok mamy
eh czasem to jestem wsciekła sama na siebie i sie nienawidze ze jestem tak miekkim hujem robiona nie mam na tyle od wagi a moze dlatego ze na karzdym kroku to jestem ponirzana przez tesciowa .za nim wyszłam za mąz byłam całkiem inna osobą a teraz poprostu jest zemnie wrak człowieka mam tu na mysli moja psychike

Gość medieval
wiesz kobieto, co to są znaki interpunkcyjne? Uzywaj ich, bo sie strasznie źle czyta te twoje wypociny. A tak wracając do tematu, skoro wyszłaś tylko do kuchni, to nie słyszałaś, że ona bije dzieciaka? Rozumiem, że usłyszałaś i zaraz przybiegłaś, to trwało to raptem chwilę. I przez tę chwile zdążyła tak go zbić, że miał sine plecy i tyłek? Coś mi tu kręcisz, przyznaj, jak było naprawde :p

jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak go nastrzelała:O ty z kuchni nic nie słyszałaś? nie było mnie tam, ale zastanawiam się czy nie histeryzujesz... może dała mu klapa, a nie zbiła? poza tym ciężko się to czyta 🖐️

Gość szok mamy
jak sie wam zle czyta to po co sie wypowiadacie wogule a tak dla jasności to nie mieszkam w bloku tylko w domu i kuchnie mam na dale a pokoje na górze .

Gość medieval
w ogóle

Gość skoro mamunia nie potrafi
nauczyc bachora odpowiedniego zachowania musza to robic inni jak widzisz. po co ja kopal? moze bachor zazyczyl sobie czegos, mial focha, delikatnie mowiac ja wkurwil? bachor to bachor a jej obowiazkiem nie jest jego pilnowanie i cierpliwosc do niego. nie znasz sprawy od jej strony. dostal po dupie to na drugi raz nie bedzie fikal, histeryk i lobuz!

Gość cos krecisz
!!

Gość smile0000000000
ale pierdolisz ---->to do tego wyzej

serio? a ja mam wlasnie takie doswiadczenia z bachorami. jeden bachor podarl mi album ze zdjeciami SLUBNYMI. album lezal na stole, ja wyszlam do kuchni zrobic kawe, mamunia dala bachorowi do ogladania nie pytajac mnie o zgode. z albumu zostaly poslinione i pogiete strzepy, o zdjeciach nie wspomne. bo bachor chcial zobaczyc. dobrze ciotka zrobila, ze obila dupe. na drugi raz bedzie pamietal!

Gość to co ona go
zmaltertowala?? cos mi sie wierzyc nie chce!!

Gość smile0000000000
jakby ktos uderzyl moje dziecko, to zrobiłabym mu to samo, tylko podwojnie!!! co do albumu to masz racje, tez bym sie wsciekla, ale od kar jestem ja a nie jakas smarkula

widzisz.. wiekszosc mamun swiata poza bachorem nie widzi i kara nie istnieje w ich ograniczonych smrodkami i wydzielinami mozgu. myslalam, ze tego bachora o album normalnie rozp... a mamunia co? przeciez to tylko album... moze ja pojde i zrobie to samo w z jej albumem? nie wspomne o demolkach mojego domu podczas wizyt innych bachorow, syfie, brudnych tapetach i sofach. do mojego domu maja zakaz wstepu bachory do lat 7! a z mamuniami ograniczam kontakty-nie ma z kim rozmawiac, niestety, ciaza i bacho odbieraja nie tylko urode ale i rozum!

Gość szok mamy
czy ja powiedziałam ze zmaltretowała?wystarczy mi że go chłasła tak mocno ze sie dziecko zaniosło ludziee nie napisałam tu po to żeby ktos komentował jak pisze czy z błędami, cholera sama nie wiem po co !widze ze ludzie tu pisza o swoich problemach wiec tez napisałam ale zaczynam żałować. A po drugie dziecko to największy skarb jaki możemy mieć a nie bachor .

Gość smile0000000000
moje dzieci wiedza co im wolno a co nie i ze jesli mnie nie posluchaja to kara bedzie, a za ten album to kazalabym tej matce zwrocic albo sie zapytala czy przerasta ja pilnowanie wlasnego dziecka zeby nie zdemolowalo domu;)

Gość buuuuhahahahahaaaaaaaaaaaa
MOJE SERCE DOSTAŁO CIOS PROSTO W SERCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość tragedia w pięciu aktach
najpierw piszesz, że go "wytrzaskała, aż miał plecy sine", a teraz, że mu tylko dała klapsa i słusznie też bym ukarała dzieciaka, który mnie kopie matka jest od wychowywania swoich dzieci, ale ja nie mam zamiaru być ofiarą ich błędów wychowawczych a 3 latek jest na tyle duży, żeby wiedzieć, iż pewnych rzeczy się nie robi