Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pipapipa

uprawiałam sex z szefem

Polecane posty

Ty? Kobietą? Nie pochlebiaj sobie :) Szparka między nogami nie czyni z ciebie kobiety :) Jedynie element rozładowujący napięcie :) Taka prawda (nie)stety :):)

Gość Wygrywający As
Koleżanka frytki, też "kobieta wyzwolona". Szkoda że nie jesteś na tyle wyzwolona, żeby swojemu narzeczonemu powiedzieć. Jesteś żałosna, nie masz nawet trochę odwagi. Jesteś tylko malutką, żałosną cichodajką jakich wiele.

Gość smile0000000000
że też takie puste nimfomanki chodzą po świecie.... nie tam sie poznałam z mężem bo jak sama stwierdziłaś, ja nie jestem prawdzxiwa kobieta, a zatem nie chadzam twoimi sciezkami :P

żałosne jesteście, ha bezmyślne głupie suki. Nic was w życiu nie spotka oprócz męża który i tak was zdradza :)

Gość smile0000000000
nie mierz innych swoja miara:)

Gość no ciebie spotkało
wooooooooow , worek na spermę dla podtatusiałego pana , dla żonki miliony a dla kochaśki sperma - brawa dla tej pani !!!!!!!!!!!!!!

Gość smile0000000000
oczywiscie ze nie, bo ja swojemu szefowi nie obciagam i nie robie za spermowór :D

Gość smile0000000000
żałosne jesteście, ha bezmyślne głupie suki. właśnie oznaką "myślenia" jest rżniecie sie z szefem :D:D:D

Gość no jasne ze nie obciagasz
Od tego ma ładniejsze i zgrabniejsze :) Ciekawe kto Twojemu męzowi obciaga hihi

skąd biorą się takie? kur... Kobiety wyzwolone-delikatnie mówiąc....

Gość smile0000000000
17:04 [zgłoś do usunięcia] no jasne ze nie obciagasz Od tego ma ładniejsze i zgrabniejsze Ciekawe kto Twojemu męzowi obciaga hihi niech cie o to glowa nie boli ;)

szkoda mi takich narzeczonych tych suk,chodzą się pierd**** dziwy a potem wracają do swoich facetów jak by nigdy nic

Gość smile0000000000
laurent no co Ty, przeciez to "prawdziwa kobieta";)

Gość facet nikt
szacunek dla wypowiedzi La Firynda i niektórych smile0000000000 -0Autorko, proszę zastanów się co piszesz i czym się chwalisz - proponuję zapisz sobie - wydrukój swoje wypowiedzi i wróć do nich za rok lub dwa.... według mnie jako mężczyzny ponad 40 letniego twój tok myślenia to masakra... niestety... tak jak napisała La Firynda... rozładowujesz napięcie, a fakt posiadania pochwy nie czyni z ciebie wartościową kobietę... wybacz nie chciałbym Cię urazic - to nie w moim stylu, nie mniej jednak sama degradujesz siebie jako kobietą... czy jesteś pewna, że jest to powód do dumy...? sam jestem ,,Szefem" i mam kolegów będących zwierzchnikami młodych panien.... Zastanów się. czy ten twój ,,wspaniały kochanek, na myśl krótego robi ci się.... i wasze przygody w hotelu.... brak mi słów... nie chodzi o brak szacunku, ale proszę zastanów się: to przez ciebie żona tego padalca ( inaczej nie mogą go nazwać ) jeżeli się dowie będzie baaardzo cierpiała... będziesz wtedy dum,na z tego czym teraz się szczycisz...? a w końcu co zrobisz i jak nazwiesz za kilka lak kochankę - sekretarkę Twojego mąża...? zastanów się - ne chcę cię oceniać, lecz sądzę, że jesteś jeszcze bardzo młodziutka emocjonalnie i burza hormonów nie pozwala ci na logiczne myślenie... zwolniś i troszkę pokory do innych kobiet - pozdrawiam

Gość aaahh zapomnialam
ze twoj maz pewnie jest robolem i sam obciaga jakiemus szefowi hihiihih

Gość smile0000000000
17:18 [zgłoś do usunięcia] aaahh zapomnialam ze twoj maz pewnie jest robolem i sam obciaga jakiemus szefowi hihiihih żałosne........

Gość o facet nikt
Po pierwsze, ja nie bede miec męza, jak te kur(w)y domowe tutaj, po drugie mam w pompie zone mojego kochanka, zreszta juz mi sie znudzil i teraz poszukuje nowych przygod hi

Gość facet nikt
a tak poza tym to ja obciagam regularnie moim kolegom wiec nie musze korzystac z uslug swoich sekretarek

Gość do smile
żalosne jest to, że tak się podniecasz tym topikiem, masz jakies ukryte kompleksy , czy cos chcesz sobie odowdnic ?

Gość facet nikt
dzieciaczku - nie podszywaj się pod kobietę - żegnam - jeszcze jeden dzieciak na forym :):)

Gość smile0000000000
szukaj, szukaj, żebyś przypadkiem jeszcze jakiejś niespodzianki nie znalazła przy okazji :D do małżeństwa nikt cie nie zmusza, zreszta nie sadze ze ktokolwiek normalny zwiazalby sie z kims takim jak ty, ale ślub nie oznacza bycia kura domowa pani biurowa;)

gratuluje mojemu przedmówcy, bardzo wyczerpująca i sensowna wypowiedz, bez obrażania wypowiedział się dosadnie. A TY pipo nie wiesz co znaczy prawdziwa kobieta, bo prawdziwa kobieta nawet jeśli by się tak skurwił* to nie pisała by o tym tutaj z dumą.

Gość facet nikt
ale ty durny jestes faceciku :) podszywam sie pod ciebie wiec pod faceta, matole :D

Gość smile0000000000
pisanie na dany temat na forum jest oznaka podniecania sie??? to ty musisz miec bardzo monotonne zycie skoro myslisz ze to taka frajda:D poczytaj uwaznie, nie tylko tu sie wypowiadam

jesteście żałośni,zrobiłam to i nie żałuje, bo w życiu żałuje się tylko tych rzeczy których nie miało odwagi się zrobić. pustaczki nie wymądrzajcie się bo poniżacie się. Laurent Ty nie cwaniaku bo jestes tyle samo warta co smille-glupie nie spelnione blachy domowe

Gość do smile
To to poczytaj,co wlasnie napisalas ? Co probujesz udowodnic, ehh ? Udzielanie się na takich topikach, udowadnianie, że ta i ta to dziwka...żenada :o

to fantazja, to fantazja , to fantazja jest od tego aby bawic sie... reszte juz i tak wszyscy znaja :P