Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naznaczonaxxx

BLOWJOB

Polecane posty

najlepiej z polykiem...i dobrze ssacy musi byc ten blow job,....A POZATYM BLOWJOB IS BETTER THAN NO JOB :)

Gość Puelllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa
lizac delikatnie gloweke penisa, to lubia najbardzije ;)

Gość Wygralam
uprzednio sciagnij aparat ortodontyczny :P i wloz sexi bielizne :)

Gość xxmemsonekxx
Żebyś jednocześnie ręką i ustami robiła, żebyś była na początku bardzo delikatna i stopniowo coraz mocniej i ostrzej aż Twój Chłopak odpłynie :)

Gość yo man
czujemy jakbyśmy gmerali penisem w ciepłej szarlotce

Delikatnie ugniatać jajka i pociągać za mosznę, aż skóra sama schodzi z łebka i zasysać i gmerać języczkiem...

ach co wy macie z tymi finalami w ustach czy ta graniczy z jakimis innymi odczuciami nizeli mial by sie sposcic na moje piersi czy brzuszek...

Katol: masz obrzezanego? Bo skoro napisałem że skóra schodzi, to chyba wiadomo o jakiego chodzi...

I właśnie o takich normalnych jest tu mowa... naznaczonaxxx nic nie pisała o żydowskich...

Masowanie jajek, ściąganie napletka i pokazanie ci.peczki przed samym nosem... (przynajmniej ja tak lubię)

z ta cipeczka sobie zapamietam... bo jakos tak zawsze wychodZi ze jak robie mojemu facetowi loda to zawsze jestem ubrana...moze czas na rozbierany blow...

Jak ma być tylko szybki blowjobik, to lubię jak mi dziewczyna "siedzi" na twarzy, czyli 6na9... To mnie rozpala do białości :D

Gość Zbereźnick30
Najlepiej jak robisz masaż ustami całego penisa od główki az po nasadę członka w taki sposób że z ust robisz takie ciasne kółeczko i nie ssając a jedynie obejmując ciasno wkładasz go aż po jąderka. Oczywiście główka może wtedy wejść do gardła trzeba odchylić głowę do tyłu aby przełyk nie był pod kątem prostym i rozluźnić gardło i wtedy wkładać i takich ruchów posuwistych ile zdołasz aż sam wytryśnie. Najlepiej jak zbliża się wytrzysk wziąć najgłębiej jak się da i dosiskając usta do jajeczek i brzuszka tak lekko udeżać (ubijać) . Spermy nawet nie poczujesz bo wleci prosto do przełyku. tzn smaku nie poczujesz. A facet uzna że powinnaś dostać nobla.

Tak jak Zbereźnick30 napisał, z tym że mnie ssanie właśnie najbardziej rajcuje ;] Co do różnicy usta- inna/ część ciała, wyobraź sobie że facet (bądź kobieta ;]) pieści cię ustami, jesteś już na krawędzi orgazmu, już dochodzisz i w tym momencie facet zamienia usta na palce... Słabo co?

Gość Seksualny rzeźnik
A może by tak włożyć penisa z napletkiem razem z jajkami do maszynki do mielenia mięsa? Ale byłyoby!!!!!!!!

Gość no chyba nie bedzie
jacencior, ale ty masz oblesnego tego choooja i jakis taki malutki...

Gość Wygralam
ojej nie potrafisz tego zrobic??? znam mistrzynie tego fachu - lubi robic to w audi :P natomiast potrenuj troche na bananie :P