Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinazkl

SYNEK MAMUSI

Polecane posty

Gość karolinazkl

Witam wszystkich! Oto moja historia: Jestem mężatką od niespełna roku. Razem z mężem pracujemy. Ja 10- 18, on 7-15. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że mąż po pracy zamiast jechać do naszego mieszkania, gdzie czeka na niego obiad (przygotowany przeze mnie dzień wcześniej), jedzie do swojej mamusi i tam siedzi do 18.Wraca do nas do domu najedzony. A ja po pracy zła i głodna. Rozmawialiśmy na ten temat bo wolałabym żeby przyjechał do nas i np. powiesił okap w kuchni, przykręcił odpadającą klamkę, a on tłumaczy że nie mógł tego zrobić, bo u mamusi w domu i na podwórku jest bardzo dużo pracy ( mają świeżo wybudowany dom) , a tata sam sobie nie poradzi. Często naprawia też samochód u rodziców. Jak już troszkę się wydrę to weźmie się za coś u nas w domu ( pomacha ssawką od odkurzacza) . Traktuje nasz dom jak hotel, tylko w nim śpi i się kąpie. Wkurza mnie to, bo czuje że o ten okap to sąsiada będę musiała poprosić... Może troszkę przesadzam, ale napiszcie swoje opinie, co o tym wszystkim sądzicie. Z góry dziękuję!!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa789
masz racje i nie zazdroszcze

Gość no to popros sasiada
moze wtedy mu sie oczy otworza