Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do was takie dziwaczne

Czy pocałował Was ktoś kiedyś z zaskoczenia?

Polecane posty

Często zdarzają się takie rzeczy w filmach i zastanawiałam sie jak ja na coś takiego bym zareagowała.Na pewno nie byłabym zadowolona,bo to wydaje mi sie nieco chamskie.A jak Wy zareagowaliście jeśli cos takiego sie Wam przydarzyło??

Ale w usta??Ja bym sie mocno wkurzyła,że co on sobie wyobraża

Gość mala zdzira
mnie pocalowal z zaskkoczenia, na srodku ulicy starszy ode mnie o 20 lat znajomy mojego taty. odruchowo powiedzialam 'bleeeee' i chyba mu sie strasznie glupio zrobilo :classic_cool:

Gość kociczka łasiczkaat
tak były ,pierwszy raz z zaskoczenia

No wiecie,mi bardziej chodziło o takie sytuacje,kiedy np podobacie sie komuś i on Was całuje.No bo jak robi to jakiś stary wujek czy ktos w tym stylu,to wiadomo,że to jest nieprzyjemne doznanie :D

Gość Profesor Baltazar
Mnie mój kumpel. Zawsze żegnaliśmy się na pozegnanie dotykając policzkami, az pewnego letniego wieczoru odprowadzając mnie do domu, zamiast pocałowac mnie w policzek, dostałam całusa w usta, raczej soczystego i głebokiego. Było to niesamowicie miłe, potem nie mogłam zasnąc i na drugi dzien wstydziłam się spojrzec na mojego kumpla:P

Gość małpa kapucynka
startował do mnie pół roku, pół roku czekałam na jakiś ruch z jego strony i przy okazji zdychałam z miłości do niego, a kiedy w końcu zebrał się w sobie i pocałował mnie z zaskoczenia na imprezie to strzeliłam mu po gębie z piąchy. w momencie tego pocałunku cała miłość ze mnie uszła :D

Gość fegrtj6jh3
tak, meżczyzna, w ktorym obecnie jestem od prawie 2 lat;]ale tez mi sie to wtedy nie podobali, mimo iż marzylam o tym. za duze to bylo zaskoczenie:P

Gość a u mnie to było tak
Mam 10 lat starszego narzeczonego. Kiedyś , gdy jeszcze nie bylismy razem kochał się we mnie i za wszelka cenę walczył o mnie :) I kiedyś spotkalismy się przypadkiem, porozmawialiśmy trochę. Musiałam już iśc do domu więc powiedziałam 'czesc' i poszłam. Wtedy on po krótkim czasie dogonił mnie i z zaskoczenia, bez zadnych słów namiętnie mnie pocałował :) I od tego czasu.. no było coraz bliżej miedzy nami :D

Czekałam na taka właśnie historię,jaką opisała Profesor Baltazar :) małpa kapucynka a czemu tak Cię to zraziło?Dlatego,że znienacka,czy miał może nieświeży oddech? :P :D

Gość małpa kapucynka
z nim i jego oddechem wszystko w porządku, ale taki szał na tamte czasy to było dla mnie za wiele. tak się wściekłam, że mi mało co łeb nie eksplodował, także takie rozwiązanie sprawy mi nie odpowiadało :P a tak z perspektywy czasu to żałuję, że nikt więcej mnie w taki sposób nie zaskoczył. może zareagowałabym inaczej i byłby jakiś happy end, bo coś sobie życia uczuciowego od tamtej pory ułożyć nie mogę :D