Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciey66

pomocy

Polecane posty

Gość maciey66

co mam zrobic? znamy sie pare lat od 3 miesiecy jestesmy razem jest dziewica i mowi ze poczeka z seksem jeszcze co najmniej rok niezamierzam sie zadowalac na boku ale rok nie wytrzymam mam ją zostawic??

Gość fikitiki0897
ile macie lat?

Gość bjk
to ze mowi ze poczeka rok niekoniecznie tak bedzie ja tez tak kiedys sobie zakladalam a po okolo pol roku zwiazku stracilam dziwictwo, po prostu chce do tego dojrzec i ma do tego prawo a wy jestescie ze soba 3 miesiace wiec wyluzuj

Gość NIC CO LUDZKIE...
Może nie będzie tak źle,dla niektórych kobiet zwłaszcza dziewic,3 mie. związku to za krótko by z kimś spać,za wcześnie się martwisz,będą pocałunki pieszczoty,dłuższy staż i nie wytrzyma,na pewno nie rok,chce być pewna faceta z któRym to zrobi,a nie że on odejdzie po a ona dała mu cnotę,a w ogóle ją kochasz?bo jak nie to jej nie krzywdz,1 raz zaważa na całym dalszym seksie i każda chce z ukochanym

Gość kottttttttttttttttttttttt
dziwny taki warunek. skąd ona może wiedzieć że po roku będzie gotowa... żenujące są takie warunki. Albo jest się gotowym albo nie... Jedni są gotowi po miesiącu inni po 10 inni po 2 latach............ ale wyznaczenie terminów nie jest fajne...

Gość maciey66
kocham ja jestesmy pelnoletni