Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuka1981

ból jajnika

Polecane posty

Gość yuka1981

Przenoszę ten temat na to forum, bo na "macierzyństwie" panie mnie zignorowały.... no oprócz jednej życzliwej. Może tu uzyskam odpowiedź. Mam pytanie do kobitek, które coś podobnego odczuwały: Staramy się z narzeczonym o dzidzię. Termin @ miałam na wczoraj (cykle regularne 28 dni). Zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny, ale nie daje mi spokoju pobolewanie prawego jajnika, które zaczęło się jakieś trzy dni temu. Nie jest to ostry ból, ale dziwny, jakby jajnik mi "pulsował", szczególnie daje znać wieczorem. Ogólnie to nie mam żadnych objawów przed ciążowych, chyba poza ogólnym rozdrażnieniem. Może któraś z Was odczuwała coś podobnego? I co to było? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.

tak, ja miałam ból jajnika i okazało się że miałam torbiel na jajniku na szczescie nie groźną bo sama pękła...

Gość yuka1981
Tyle, że ja miałam we wrześniu robione badania w tym usg jajników i macicy i wszystko było OK. Nie wiem w ile czasu taki torbiel mógłby się rozwinąć?

Gość yuka1981
Szkoda, że tu też brak odpowiedzi...

torbiel może powstać, jeśli nie pęknie pęcherzyk, więc usg miesiące temu nie ma znaczenie, bo powstaje on w kilka dni. To była pierwsza myśl, jaka mi się nasunęła. Ewentualnie okolice owulacji, ale jeśli jesteś pewna, że ją miałaś wcześniej, to nie może być to. Leć do gina, bo test w terminie miesiączki powinien być już wiarygodny, jeśli jesteś pewna swojego cyklu. A który masz dzień wyższych temperatur?