Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buchmanka

prosze o pomoc!! boje sie,ze wpadlami!!

Polecane posty

Gość buchmanka

witam..mam do Was pytanie..od mies kocham sie z facetem bez zabezpieczenia..od 3 dni mam dni plodne,mimo to uprawiamy sex..nie dochodzi do wytrysku w pochwie ale kochamy sie dosc dlugo i pewnie jego plyny wydzielaja sie we mnie..poza tym jak doszedl to na palcach mial sperme ktora wsadzil mi znow do srodka..czy moge zajsc..?

kochasz sie bez zabezpieczenia bo jestescie nie odpowiedzialni czy planujecie dziecko?

kochacie sie bez zabezpiecznia bo jestescie nie odpowiedziali czy planujecie dziecko ?

Gość buchmanka
tzn nie planujemy ,ale jestesmy przgotowani na takie rozwiazanie

acha czyli bierzecie pod uwage taka mozliwosc...to dlaczego wolasz pomocy? :)

Gość buchmanka
wolam pomocy poniewaz nie jest to najlepsze rozwiazanie,ale jak sie stanie to tez bedziemy sie cieszyc..a czy ktorac z was byla w podobnje sytuacji i zaszla w ciaze..?

Gość buchmanka
prosze pomozcie mi..po ilu dniach moge robic test ciazowy..?

Gość poprawne hasloooooooooo
wiesz jestesmy w podobnej sytuacji, ja zabezpieczalam sie hormonalnie, jednak w tym miesiacu nie zdazylam z recepta, mielismy sie nie kochac ale po 3 tygodniach nie wytrzymalismy chwila zapomnienia i skonczyl we mnie, to bylo pare dni temu i tez zastanawiam sie czy jestem w ciazy czy nie w dodatku to byl 23 dzien odkad mialam ostatnia miesiaczke wiec prawdopodobienstwo ze to dni plodne jest b.duze

Gość RomanoSexmacher
Masz 14 lat?

a ile macie lat?

Gość nie straszę ale...
koleżanka która przerwała tabletki ma teraz wysokie prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, organizm produkuje wiele jajeczek i jest możliwość zajścia w ciążę nawet z bliźniakami, to jest tzw. efekt odbicia. Powodzenia :)

Gość buchmanka
mamy po 20 lat..jestesmy ze soba krotko bo dopiero 4 mies..ale znamy sie od 5 lat..dlaczego sadzisz ,ze jestem 14latka..? wiem,ze test sie robi po 7 dniach..ale czy znacie moze jakies inne metody,zebym mogla dowiedziec sie szybciej..?

no coz ja mam 19 lat moj chlopak 26 wiec mysle ze sobie jakos poradzimy, chcialabym miec te malenstwo i to bardzo :) tylko strasznie boje sie reakcji moich rodzicow

dokladnie nie wiem, czytalam ostatnio ze jesli ma sie bardzo gesty sluz to moze to oznaczac ciaze, ale nie wiem ile w tym prawdy

Gość ktoos
dziewczyny ja nie wiem co mam robić stosunek odbyłam w sylwestra i 4 stycznia, bez zabezpieczenia, bez wytrysku. to jest mój pierwszy cykl bez plastrów, dziś miałam dostac okres (28dzień) z plastrami dostawałam regularnie, przed ich używaniem miałam bardzo rozregulowaną miesiączkę. ciągle oddaje mocz, dużo jem, mam lekki ból piersi. dziś zrobiłam Pretest i wyszedł negatywnie. najbardziej obawia mnie to że dziś na aerobiku napiłam się dużej ilości wody i poszłam ćwiczyć i prawie nie zwymiotowałam (wszystko podeszło mi do gardła) nie wiem czy to przyczyna tego że dużo się napiłam czy czego. nie chce być w ciąży.. chcę być kiedyś, pragnę dziecka ale to jeszcze nie czas. co myślicie na ten temat? bo ja juz nie wiem, brak mi sił

Gość buchmanka
ja tez bardzo bym chciala to dziecko..jestem pewna,ze damy sobie rade..mamy gdzie mieszkac,rozumy jako takie mamy;) moim zdaniem wszytsko mozna pogodzic..

:(( zrob moze jeszcze jeden test za kilka dni?:( ja tez strasznie sie denerwuje, jeszcze jak kolezanka teraz napisala o tej ciazy blizniaczej, to jestem przerazona, jedne malenstwo to ogromna odpowiedzialnosc a dwoje ... :(((

Gość julkaa11
nie wydaje mi się żebyś była w ciąży, pojutrze zrób kolejny test, a to że było ci niedobrze, to raczej w tej sytuacji efekt nerwów. Pozdrawiam

no jasne ze mozna, ja tez sie nie przejmuje tym ze nie damy rady tylko boje sie reakcji moich rodzicow, ktorzy sami wzieli slub kiedy mama miala 18 a ojciec 22 oczywiscie z wpadki, i cale zycie slyszalam zebym nie popelnila tego samego bledu bo zmarnuje sobie zycei itd. dla mnie to nie zmarnowanie zycia, ale wolalabym zeby to odbylo sie bez placzow, krzykow itd

Gość nie straszę ale...
Dziewczyny naprawdę zapominacie o najważniejszej sprawie - pierwszy miesiąc po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej, czy to w plastrach czy w tabletkach, to potężna szansa na zajście w ciążę. To jest również stosowane u kobiet które mają problemy z zajściem w ciążę.Pigułki na krótko, odstawienie - i bach jest ciąża. Wybór należy do was.

ja wiem ze ryzyko bylo ogromne ale nei zaluje tego, ale teraz troche przestraszylas mnie ta ciaza blizniacza, nawet bardzo. bardzo prawdopodobna jest ciaza mnoga? ja mam 155cm i waze 40 kg to nie wiem jak zmieszcze dwie istotki a tym bardziej jak sobie z nimi poradzimy..

Gość buchmanka
mam tak samo..moi rodzice tez wpadli keidy mama miala 18 lat..kiedys z nia o tym rozmawialam i powiedziala,ze gdybym zaszla to wiadomo,ze nie bylaby super zadowolona,ale tez nie robilaby wielkiej awantury..wiec mysle,ze jakos by to dotarlo do niej...za tydz postanowilam isc po test..zobaczymy co wyjdzie..

no to z tym masz dobrze, bo moja mama ciagle mi powtarza ze zrobilabym najwieksza glupote, jest przewrazliwiona na tym punkcie, a ja wiem ze dalabym rade napisac mature w ciazy a na studia poszlabym za rok, i nei widze tu zadnej tragedi, jak ktos kiedys powiedzial, ze nieszczesciem jest nie moc miec dziecka, a nie je splodzic

Gość nie straszę ale...
Nie ma się czym martwić, to jest czysta fizjologia. Organizm zanim dojdzie do równowagi hormonalnej w pierwszym cyklu produkuje więcej jajeczek zdolnych do zapłodnienia i jest szansa na ciążę bliźniaczą, ale nikt nie mówi że tak się musi stać :) A poza tym dziecko to przecież dar...owoc miłości. Powodzenia dziewczyny.

Gość nie straszę ale...
🌻 dla wszystkich zamartwiających się :)

wiem wiem, ale teraz boje sie ze dzieci byly by zrosniete czy cos takiego:( ale nie nie chce myslec nawet o takiej sytuacji

Gość ktoos
zajebiscie.. ja nie moge byc w ciazy.. modle sie o to zeby test mowil prawde

Gość nie straszę ale...
Oj do zrośniętych dzieci to dłuuuuga droga, po co zaraz takie czarne wizje?