Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Icecreame

to jest przykre

Polecane posty

Gość Icecreame

bo jestem młodą osoba(niecale 18lat) a tak kocham życie,ktore mnie niezle pokopało po dupie,a nawet dalej to robi..aż boje sie co bedzie dalej... poki co siostra niezrównowazona psychicznie,tato-drugi psychiczny czlowiek i niestety co chwile zmiana nastoju,mama-zawodowa alkoholiczka..dziadkowie-zgorzkniali,samolubni i fałszywi...rodzice mojego ojca,nie dziwie mu sie,ze jest jaki jest ... mam dosyć,a tak kocham życie:(

Gość saddas
więc to dziedziczne jest a ty też musisz mieć coś z głową ;) ale nie martw się, z życia trzeba korzystać, ale z głową ;)

Gość Icecreame
nie nie:) mama jest psychicznie super naprawde:) tylko przez ojca pije,z nerwow w pracy pije..itd. najlepsze jest to,ze ja wyglądam jakbym miala życie idealne.. nikt nigdy nie pzypuszczal,a tu jak sie oworzylam w liceum poznalam świetnych ludzi to nagle takie zdziewo .. ze jak to możliwe:) bo ja jestem normalna ...chociaz mozecie nie wierzyc skoro tu pisze:D ale mam sobie za złe,zez nerwow zaczelam palić ,jak jakas impreza to wole sie tak napic,zeby niczego nie pamoętać:O i boje sie,ze robie to co moja mama..

Gość lajzamineli
a nie możesz - zamieszkać w bursie czy internacie? od toksycznej rodziny najlepiej odciąć się, innej rady nie widzę...

Gość Icecreame
nie pozwolą mi...18lat bede miec dopiero za 4miesiace,a nie dadza mi pieniedzy...jeszcze mieszkam z chorym dziadkiem na ajcchajmera to wyobrazcie sobie jak w nocy wyje ,zmienia głosy..krzyczy..w domu śmierdzi bo on sra pod siebie...trzeba mu pampersy zmieniac,karmic ..jest jak roślina nic nie rozumie...widzi dziwne rzeczy i nie chodzi