Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydula Anka

Gdzie Ci mężczyźni??? Prawdziwi tacy???

Polecane posty

Gość Brzydula Anka

Gdzie Ci mężczyźni??? Prawdziwi tacy??? Czy chłopcy daja jeszcze swym dziewczynom bez okazji kwiaty, zdejmują płaszcz w restauracji, lub gdzies w takim ekskluzywnym miejscu?? Czy to wszystko już rzeszlo do lamusa???

dają kwiaty, przepuszczają w drzwiach a potem ich olewacie pannice drogie ...ha ha taka prawda

co wy macie z tymi kwiatami :o szkoda biednych roślin. męskość się objawia w trochę innych sytuacjach niż te wasze romantyczne kolacje i inne pierdoły. te wszystkie sztuczne 'okoliczności' nie nadają się do poznawania ludzi.

Gość Brzydula Anka
A więc jakie Żelku??

Gość Wróżka Milagros
zelek ma racje:) ludzi poznaje sie inaczej - w sytuacjach zyciowych celebracja czasu okey, kolacje. Ale nie poznanie.

"męskość się objawia w trochę innych sytuacjach niż te wasze romantyczne kolacje i inne pierdoły. te wszystkie sztuczne 'okoliczności' nie nadają się do poznawania ludzi." inny temat dowodzi czym objawia się męskość... prawo jazdy i samochodem :P

Gość Brzydula Anka
Ja mówie właśnie o młodych ludziach w związku, a nie o poznaniu...się

Po co musimy aż na takie wyżyny dżentelmeństwa się wspinać skoro się od nas nie wymaga wiele wysiłku? Trochę uśmiechów, odrobina zainteresowania co tam plecie dziewczyna, kilka sztosów językiem w usta oraz kilkaset złotych inwestycji w atmosferę i rozrywkę i gotowe jesteśmy parą. A jak nawet z jedną się nie uda to przecież jest kilkanaście następnych, tylko pogmerać w otoczeniu :)

jakie? takie, jakie życie przyniesie. skoro przyjaciół poznaje się 'w biedzie' i trzeba z nimi 'zjeść beczkę soli', to tym bardziej - trzeba to wszystko przejść z przyszłym partnerem. BNB - doniczkowe są cool :classic_cool:

Gość Wygralam
ja mam swojego. Nie zamienie go na innego. Mialam farta :P

Gość ja-i-juz
hheheh, jednym laskom sie to podoba, o czym piszesz, innym nie. dzis biedni faceci sami nie wiedza co robic:P

Gość Wróżka Milagros
wygralam ma racje:) nieradze kupywac doniczkowych..mozna zarobic nim w łepetynke:D