inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 .........:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 No..............czekam........już mi spamu nikt nie zarzuci......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek filotek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 ja cie lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Styczeń 12, 2010 ja cie lubie...masz potencjal na przyszlosc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też cię lubię Napisano Styczeń 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Już dwie osoby.......... które mnie lubią......... a jakaś osóbka zgłasza mnie do zablokowania..........:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 ja też cię lubie ----- :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja Nina 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Trzy osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 No.............z pomarańczą to cztery............. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 12, 2010 nie znam Cie )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 przerwusia---------------:D:D:D naprawde??? :D.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Dźwigacz jąder...........-----> zarąbisty nick............ taki męski:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 12, 2010 ja Cię naprawdę nie znam :D ale jak Ci zależy to mogę Cię nie lubić :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Ale naprawde czekam.......... na tych któzy mnie nie cierpią.................. :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 nieznana i nielubiana---------> znasz mnie:P AiDwJ---->mówi ci coś to:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Miałem na myśli jądra.............ona już są same w sobie.......... męskie:D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 12, 2010 niestety... dobra rada - skróć wielokropki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 nieznana i nielubia----anioł i diabeł w jednym ........................... dźwigaczu jąder........... dlaczego nie zawsze.........czyżby kobiety też je miały?:D .................... jestem kropkomanem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 12, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem kobietą i mam Napisano Styczeń 13, 2010 jądra, nawet dużo (komórkowe) :-D No i lubię cię, inteligiętki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Z samego rana........... :D ja każde na kafe.................przerastam inteligencją i mądrością...............:D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarne glany 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Ja nic do Ciebie nie mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja powiem tak..... Napisano Styczeń 13, 2010 nie znam Cię więc nic do Ciebie nie mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Już kilkanaście osób zdążyło mnie poznac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach