Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polly bolly

Jestem w ciazy...

Polecane posty

Gość Polly bolly

ale nie wiem z kim:( W swieta bylam na imprezie u znajomych, bylo tam jakies 25 osob.Duzo alkoholu itd itp.Strasznie sie upilam,obudzilam sie rano w jednym z pokoi, w samym staniku;/ Przerazona nie zastanawiajac sie ubralam sie, zamowilam taksowke i pojechalam do domu.Od kilku dni spoznial mi sie okres ,wiec pomyslalam ot tak,ze zrobie test;/ Wyszedl pozytywny..co mam robic?najlepiej by bylo zadzwonic do K, ktory organizopwal ta impreze i spytac sie dokladnie co tam sie dzialo i kto tam wogole byl;/ nie wiem co mam zupelnie zrobic,.Jak mam ustalic kto jest ojcem dziecka?>:((((((((((((((((((( jestem przerazona

Gość Emmett Fitz-Hume
Gratuluję :)

Gość Polly bolly
wiem ze to chore, ale kazdemu moglo sie to stac.nigdy nie uprawialm przygodnego seksu;/ mialam tylko dwoch facetow, od jakiegos roku jestem singielka,poprostu przesadzilam z alkoholem i jakos polecialo:( wiem,ze to zalosne ale nie wiem co robic:( chyba zadzwonie do K i spytam co i jak, jestm moim dobrym kolega wiec on na pewno cos poradzi, ale wstyd.Musze jak najszybciej znalezsc ojca i poiinformowac go,ze bedzie tata.Na pewno nie usune.tonie wchodzi w gre:(

Gość Polly bolly
moze jest tu jakis psycholog ?albo jakas dziewczyna , ktora miala podobna sytuacje.Mam nadzieje,ze ojciec dziecka nie ucieknie od obowiazkow.Bylo tam moze z dziesieciu facetow, polowe znalam, ale zupelnie nie wiem z ktorym wyladowalam w lozku.Moja kolezanka tez nie wie jak to moglo sie stac poniewaz wyszla wczesniej z domu:( z imprezy:( o losie, ale sie zrobilam:(

Gość Polly bolly
jestescie???????????????????????????????????????????????? prosze niech ktos mi poradzi co mam zrobic w tej sytuacji bo na prawde nie mam zielonego pojecia, a na dodatek bardzo sie stresuje a to jeszcze bardziej mnie paralizuje:(

Gość Polly bolly
Jak ja mam ich niby zebrac?:( Jesli sie dowiedza o co chodzi na pewno uciekana od konsekwencji;/ no chyba,ze ojciec bedzie na tyle odpowiedzialny,ze sie przyna. blagam boga o takie rozwizanie sytucji,ze nie ucieknie od konsekwencji

Gość Słodziutkaaaa88
PROWOKACJA !!:):) Dlatego nikt nic nie pisze ... ;)) ...aż trudno w to uwierzyć :) Pozdro !!! :D

Gość Polly bolly
to nie zadna prowokacja,;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( wiem,ze wam takie rzeczy moze sie nie przytrafiaja ,ale niestety mi sie to przytrafilo i co teraz zrobic? nie klamie!!moze nzjadzie sie ktos kto w to uwierzy.Nie rozumiem dlaczego mialabym zmysla te historie?:(

coz,jesli to prawda wspolczuje i nie potepiam.zapytaj tego kolege czy nie widzial przypadkiem z kim ladujesz w innym pokoju...moze ktos cos widzial...

Gość Słodziutkaaaa88
Zrób to co radzi ----> inteligentny i mądry człowiek :):)

Gość Emmett Fitz-Hume
Ile masz lat, dziewczyno?

Gość Polly bolly
no wlasnie zastanwiam sie czy zadzwonic teraz czy jjutro rano, zrobilabym to najchetniej dzis ale moze juz spi.Wyslalam mu smsa ,ze ma pilnie oddzwonic do mnie rano jak tylko wstanie.Obawiam,sie,ze nikt nic nie wie bo od tamtej pory z nikm kto byl na tej imprezie nie rozmwaialm.mozliwe,ze kolega juz spal a ja bylam z tym innym w drugim pokoju:(((((((((((((((((((((((mozliwe ze nikt nic nie wie na ten temat;/ Jesli nawet ktos by cos wiedzial to by to do mnie doszlo, bo moja kolezanka M by mi o tym powiedziala,ze np. kraza jakies takie dziwne plotki,ze z kims sie przespalam:(

Gość Polly bolly
25, przepraszam za styl wypowidzi ale jestem zdenerowana i nie panuje nad soba;/ I nie naleze na pewno do glupich kobiet, pustych puszczalskich.to byl moj pierwszy ,,taki ,, raz i przysiegam,ze opststni:(((((((((((((((( nie pije wiecej w zyciu alkoholu.nie podaruje sobie tego do konca zycia.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to nie wiem co ty zrobisz....na twoim miejscu bym sie jednak nie nastawiala na to ze obcy,przypadkowy facet sie bedzie palil do ojcostwa...w kazdym razie trzymaj sie

Słodziutkaaaa-----> dzięks za poparcie:D:D.................... mojego pomysłu😘 Polly bolly-------jeśli ci którzy nie mają nic na sumieniu.................będą pewnie że to nie oni zrobią testy DNA.................... będziesz wiedziała drogą elminacji...........ten kto będzie próbował od tego uciec:D

Gość Polly bolly
Moze okaze sie ,ze jest wporzadku? mam taka nadzieje. jesli wogole go znajde.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Słodziutkaaaa88
inteligentny i mądry człowiek------> ależ nie ma za co :) Jeśli to nie prowo , to naprawdę współczuję ... że taka sytuacja Cię w życiu spotkała i ktoś Cię w tak okrutny sposób wykorzystał ... a mówiłaś już komuś o ciąży?

Gość Emmett Fitz-Hume
Polly bolly znajdziesz go tylko może to być nieprzyjemne dla Ciebie. Porozmawiaj z kimś trzeźwiejszym o przebiegu imprezy i wróć tu za 12 godzin.

Gość Polly bolly
Tak mowilam o tym mojej siostrze, jest zalamana.Mam na szczescie wyrozumiala mame i mam nadzieje,ze jakos to przyjmie:( Inteligentny...---- jesli nie potrafisz mi nic madrego doradzic to bardzo cieprosze nie udzielaj sie nie potrzebuje zbednych ,uszczypliwych komenatrzy

Gość Polly bolly
dziekuje:( skad wiecie od razu,ze on tak zareaguje, moze sie poczuje do obowiazku!!!!!!!!!!!!!

Gość Kaśka po prostu
Oj nie ludz sie kochana... Dzisiaj malo ktory maz pomaga i interesuje sie dzieckiem nawet tym planowanym. A co dopiero taki przypadkowy sex...

Gość wspolczujacy
Porozmawiaj dyskretnie ze wszystkimi znajomymi i zaufanymi osobami z tej imprezy NIE mowiac oczywiscie o co chodzi. Pewnie pomysla ze mozesz chciec spotkac sie po prostu z kims z kims spedzilas mila noc. A w sprawie ustalenia ojcostwa nie sluchaj glupich rad, w stylu "zmus wszystkich zeby zrobili testy genetyczne". Trzeba byc debilem zeby cos takiego podpowiedziec. Po pierwsze takie testy nie sa obowiazkowe i sa dosc drogie. Po drugie dochodzic ojcostwa mozna dopiero po urodzeniu sie dziecka i pozywac trzeba kazdego "kandydata" po kolei. Tu masz artka o prawie w tym temacie: http://www.gazetapodatnika.pl/artykuly/ustalenie_ojcostwa-a_2370.htm Jak ochloniesz i ocenisz swoja sytuacje (sprobujesz ustalic z ktorym facetem, lub facetami wyladowalas w lozku) polecalbym wykosztowanie sie na 100zl i konsultacje z prawnikiem. Powodzenia.

Gość Emmett Fitz-Hume
Gdybym ja przeruchał piajną pannicę na imprezie to na pewno byłbym niezadowolony z dziecka a tym bardziej do obowiązków to tylko przymusem by mnie zagoniono :classic_cool:

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA poczuje sie do obowiązku??? lol walnełaś kretynizm dekady!!! ty na prawde w to wierzysz??? no to mówie ci już teraz - tak nie będzie!!! i NIE ROZUMIEM jak możesz chciec urodzić to dziecko!! szok!!! co mu powiesz jak sie spyta o tatusia?żeby sie cieszyło ze nei szczeka?

Gość Polly bolly
Ide sie wykapac i poloze sie spac, bo jakas slaba dzis jestem.Na pewno bede tu jutro ,mozed spotkam kogos kto pomoze.Na pewno nie chodzi mi o jakies alimenty,pieniadze itd;/bardziej chodzi mi o to kto to jest, chce mu powiedziec,ze jest ojcem,aby choc troche sie piczul do tego.Bede tu jutro.dobranoc i dziekuje za rady.A tych drwiacych prosze o nie wypowiadanie sie o mnie w taki sposob, nie zycze sobie;/