Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polly bolly

Jestem w ciazy...

Polecane posty

Gość antekkk
jak nikt sie teraz nie przyzna do ojcowstwa, to chyba rzeczywiscie po urodzeniu dziecka warto wystapic o ustalenie ojcostwa i zrobić badania DNA. Skoro tam bylo 10 facetów, a pewnie kilku z jakichs względów mozna wykluczyć (wyszli wczesniej, byli z dziewczynami itp), to wielu kandydatów do sprawdzenia nie ma.

Gość Polly bolly
Jesli moj problem ma byc polem do waszych klotni to ja dziekuje za taka pomoc.Jest mi przykro,ze kazdy tu traktuje mnie jako dziwke, kurwa szmate, puszczalska itd.Nigdy nia nie bylam i nie bede :( (((((((((((((((((((((((((( szkoda,ze w ludziach jest tyle zawisci !!

Gość Emmett Fitz-Hume
Polly bolly, pamiętasz ile wypiłaś?

Gość Emmett Fitz-Hume
Artefakt Ty się kurwa lecz 🖐️

Gość antekkk
Spoko polly, nie wszyscy uwazaja cie za puszczalską. raczej mialas pecha ze trafilas na skonczonego sk...syna i gwalciciela. za kraty go warto posłac, a przynajmniej ciągnac kase na dziecko od takiego "taty"

Gość Polly bolly
Na pewno wypilam dwa piwa z M przed wyjsciem z domu na impreze.W srodku byly rozne alkohole piwa, wodka, tequilla jakies driny.W seodku wypilam na pewno z trzy kieliszki wodki, potem przystopowalam, a potem pilam znowu wodke,czulam sie dobrze,zapalilam moze ze dwa papierosy przez cala impreze.ale czy to ma jakies znaczenie?ogolnie nie wupilam duzo moze w sumie z dwa piwa i z 8 kieliszkow wodki, jadlam jeszcze cos po drodze.moze dla niektorych to sie wydawac duzo, ale czulam sie nawet w miare trzezwa,no moze lekko zakrecona

ale ty durny jestes? nie jestes w stanie obliczyc jej promili, nie wiesz ile zjadła tego dnia, jaki miała dzien cyklu itp zawsze sie tak samo upijasz geniuszu??

artefakt uwaza ze 14 letnie dziecko nie jest dzieckiem i ma potrzeby sexualne i co sie dziwic,natomiast 25 letnia laska ze sie przespala z kims i wpadla przypadkowo to przegrala zycie,no smiech na sali...:)

Gość Polly bolly
kotek,nie zycze Ci takiej sytuacji w jakiej ja sie znalazlam.wiem,ze to chora sytuacja, ale co ja zrobie?? mam plakac nad rozlanym mlekiem? ide spac ,nie chce mi sie sluchac ludzi ktorzy tu siedza i mnie potepiaja, wysmiewaja:(

śmiech na sali to jesteś ty kotek. nie masz ŻADNYCH argumentów a wszedzie wtrącasz 3 grosze nie mając o niczym pojęcia. i po kiego walca wogóle piszesz tutaj o tym??? to jzu zupełnie dowodzi twojej bezradności. i nie JA dziecinko twierdze tylko specjaliści zajmujący się biomedyką i psychologią rozwojową. żal...

Gość Polly bolly
kotek, przepraszam, zle cie zrozumialam:) artefakt idz stad jak nie chcesz mi pomoc ,a przynajmniej mnie zrozumiec

Gość Emmett Fitz-Hume
Promili nie policze ale myślę, że od takiej ilości alko nie urywa się film. No chyba ze ważysz z 40 kg ;)

artefakt a ty po co wtracasz temat tego topiku na topik 14?? nie badz smieszna,sama pokazujesz bezradnosc a te twoje nerwy to mnie bawia bo wlasnie o to mi chodzilo....wyprowadzic cie z rownowagi i wlasnie mi sie udalo..jakas ty przewidywalna buhaha :)

no fakt,rozumić to cie nei zrozumiem a pomóc to ci nie ma w czym. nie rób sobie andziei że znajdziesz tego kolesia i tyle. i nie wyskakuj z tą "sensacją" publicznie bo NA BANK wszyscy spieprza do sprawy jak najdalej i wtedy sie na pewno niczego nei dowiesz

Gość Polly bolly
Nie urywa sie wlasnie, wiec zadaje pytanie dlaczego sie urwal.Moze nie jestem jakas gruba, waze 58 kilo wiec jak to sie stalo,ze nie pamietam.;((((((((((((((((((((( moze rzeczywiscie ktos mi cos dosypal, i zastanawilam sie jeszcze nad tym, jak to sie stalo,ze skoro wyladowalam w tym lozku z kims;/ nikt o tym nie wie nagle.Z reguly takie historie sie roznosza;((((((((

Gość Polly bolly
tak czy siak , id spac.Jestem juz bardzo zmeczona ta sytuacja.Bede tu jutro na pewno.Mam nadzieje,ze jeszcze trafie na dobrych ludzi , ktorzy mnie wespra:(((

z tego co mówisz to wypiłąś baaaaardzo mało, ja bym takiej ilosci anwet nie poczuła. ale każdy jest inny,sa osoby co sie 2 piwami upiją.zalezy do jakich osób należysz. i w sumie tych kieliszkó mogło byc wiecej,zawsze sie nam wydaje ze mniej wypilismy:P

mam takie pytanie...współżyłam z moim nażeczonym półtora tygodnia temy- bez zabezpieczenia...z tym że kilka razy on miał tak że przeg jego orgazmem wyciekał z jego penisa jakis płyn...i dopiero później jak on dochodzil to go ze mnie wyjmowal i spuszczal sie na zewnatrz...powiedzcie mi co to jest za płyn i co w nim jest... bo od tamtej pory mam dziwnie opuchniety brzuch i wyglądam jakby cos tam bylo...miesiaczke mam planowo za 3 dni...

mam takie pytanie...współżyłam z moim nażeczonym półtora tygodnia temy- bez zabezpieczenia...z tym że kilka razy on miał tak że przeg jego orgazmem wyciekał z jego penisa jakis płyn...i dopiero później jak on dochodzil to go ze mnie wyjmowal i spuszczal sie na zewnatrz...powiedzcie mi co to jest za płyn i co w nim jest... bo od tamtej pory mam dziwnie opuchniety brzuch i wyglądam jakby cos tam bylo...miesiaczke mam planowo za 3 dni...

Gość Polly bolly
Jest tu ktos????????:(

Gość Polly bolly
a wiec dzonilam dzis raNO do K.., zapytalam dyskretnie o co chodzi z ta impreza, co tam sie wogole dzialo, bo ja wogole nic nie pamietam,nie wspominalam mu nic ze jestem wciazy i dlaczego pytam,poprostu od takie pytanie:( nie zapytalam tez o zadnego faceta z tej imprezu, bo jak niby mialam sie zapytac?? ej kolego czy ty moze pamietasz z kim wyladowalam w lozku tego wieczoru, bo wiesz jestem w ciazy , a nie wiem z kim:(?????????????? ludzie poradzcie cos bo zwarjuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Polly bolly
moze znajdzie sie tu ktos kto wczoraj tu byl i doknczy ze mna romzowe??:(((((((((((( :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((

Gość Polly bolly
tak, mam 25 lat.Dlaczegonie wierzysz?chodzi Ci o sytuacje czy o styl wypowiedzi?Jesli o sytuacje to odpowiem,ze nie bede plakala nad rozlanym mlekiem:( Jesli chodzi o styl to nie chce mi sie skupiac nad pisownia i poprawna skaldnia poniewaz jestem zdolowana i moim problemem jest teraz co innego ;/

Gość a co ci ten kolega mowil
??? cos wyniknelo z waszej rozmowy?