Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polly bolly

Jestem w ciazy...

Polecane posty

po pierwsze jeszcze nie dziecko, a po drugie to chore...nie wiadomo, jak nie wiadomo co, nie wiadomo z kim i gdzie i rodzić dziecko??lol no way! bedzie strasznie głupia jak to zrobi,ale jej wybór i jej zjebane życie koles na pewno sie nie rpzyzna,tym bardziej nie ucieszy

Gość njnjnj
a może i szczeka:o tego nie wiadomo skoro autorka nie pamieta absolutnie nic:o Co w sumie trochę dziwne i raczej śmierdzi prowokacja

Autorko, Napewno nie piszę aby Cię potępić.Bo to,że źle zrobiłaś to już sama wiesz i koniec. Czasu nie cofniesza.Pomyśl ile kobiet stara sie o dziecko!?Z marnym skutkiem. Ciesz się z tego daru!Zastanów się czy jest sens myślenia teraz o tym kto jest ojciem?Skup się bardziej na dziecku .Stres w Twoim stanie nie jest wskazany!a to masz jeszcze czas. A ja dla odmiany od wszytskich GRATULUJĘ CI ,że zostaniesz mamą !:* Do konca zycia bedziesz miała juz kochaną istote ,,przy sobie'' Twoje dziecko :)

Gość Polly bolly
Na pewno nie usune dziecka!!!! za zadne skarby!! nie chodzi mi o alimenty, chce tylko go znalezsc i powiedziec mu do czego sie przyczynil.!!!!! pochodze z dosc zamoznej rodziny wiec nie martwie sie o to czy dam rade finansowo.Z reszta mam super mame ktora na pewno mi pomoze.

Gość pierdolnij się w czachę wanesk
zwłaszcza jak to dziecko będzie upośledzone bo poczęte w stanie nieważkości, to będzie zajebistą pociechą dla autorki :o

Gość Polly bolly
Przeciez nie bedzie nienawidzla swojego dziecka, bvede je na pewno kochala mocno!!!!!!!!!!!!!!1 nie rozpaczam nad tym,ze ono jest ;/ rozpaczam nad tym,ze jest mozilwosc ze nie znajde ojca:( a chcialabym zeby maluch wiedzial kto jest jego ojcem.

Gość Polly bolly
swoja droga, dziekuje za mile i symaptyczne komenatrze i slowa pocieszenia:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ja nie rozumiem takiego czegos ze kobieta zachodzi w ciaze niechciana i wtedy to nie jest dziecko a jak ciaza jest chciana to od 1 dnia to jest dziecko...albo ze to jest tylko plod,zarodek,ale nie czlowiek...przeciez ten plod wzial sie z 2 ludzi wiec co to kurwa jest jesli nie czlowiek??zreszta jakby na to nie patrzec to nie wiem jak mozna wlasne dziecko zabic,mimo ze to przypadkowa ciaza...ale to i tak jest dziecko!i to wlasne....

Gość antekkk
tego faceta o gwałt moglabys oskarzyc. przegiecie, zeby posuwac pijaną dziewczyne, bo na trzezwo to moze nikt go nie chce. ile masz lat?

ja bym nie usunela nigdy w zyciu,niewazne jak by zostalo poczete,nie mam sumienia na takie cos i sobie nie wyobrazam....inni moga czuc inaczej,ich sumienie,ja czuje tak.

Gość Polly bolly
25, w sumie nie mialam nigdy takiej ytuacji;/nigdy nie spalam z przypadkowymi facetami,bylam tylko w dwoch stalych zwiazkach.W sumie nic nie pamietam, ale to dziwne wlasnie.Nigdy sie tak nie spilam zeby nie pamietac ;/ moze rzeczywiscie zrobil to jak bylam nieprzytom,na, juz nie wiem co mam myslec i robic;/dziecka na pewno nie usune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1nigdy

Fioletowy kotek ma racje. A autorka widać ,że jest mądrą kobietom bo całkowicie wyklucza ucunięcie!! A bezmyślni mordercy to tępe istoty!

Gość człowiekiem jest się od pierws
zej sekundy poczęcia:)

Gość Polly bolly
Nie pruje sie ~!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie obwiniam dziecka za ta sytuacje absoluntnie, wychowam je, bo to moje dziecko,a jesli ten czlowiek sie nie przyzna, to on bedzie mial przesrane zycie patrzac na swoje dziecko i nie przyznawajac sie do tego,ze jest jego tata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

a nie bierzesz pod uwagę ze coś Ci no. dsypali i dlatego nic nie pamiętasz?

Gość Polly bolly
co sie stalo to sie nie odstanie!! jestem swiadoma konsekwencji tego,ze moje dziecko moze nie znac swego ojca, ja tez go nie znam.mAM Nadzieje,ze znajde i powiem mu o tym.Nie oczekuje od niego absolutnie do tego abysmy byli razem, poprostu chce wiedziec kto to, jak to sie stalo, i co dalej:(!!!!!!!!!!!

Gość antekkk
moze koles coś ci dosypał do drinka? popytaj innych uczestnikow zabawy, pewnie ktos zauwazyl z kim wyszłas. jak znajdziesz ojca, koniecznie sciągaj alimenty. To nie łaska, on musi płacić na dziecko min. do 18 roku zycia. Dlugo zapamieta te noc. Przynajmniej tyle zrobi za ten numer co ci wykrecił

Gość Emmett Fitz-Hume
Polly bolly piszesz jak szesnastolatka...... Kurwa, nawet jak się gość nie przyzna to sąd może ustalić że jest ojcem!

Gość Polly bolly
No wlanie sie nad tym zastanawialam, bo z regul gdy pije alkohol to w miare sie konrtoluje, tzn mailam czasem tak,ze sie spijalam na maxa lae cos tam pamietalam, a w tym przypadku niepamietam zupelnie nic, to troche dziwne;/moze powinnam to zglosic gdzies, a moze ktos mnie zgwalcil rzeczywiscie!o nie to nie moze byc prawda.Mozliwe,ze sie tak spilam;/ juz sama nie wiem co mam o tym wszytskim myslec

Gość Emmett Fitz-Hume
Pamiętasz, że ile wypiłaś? Ile ważysz? Zaraz policzymy czy mógł Ci się film urwać :)

Gość Polly bolly
nie chodzi mi to aby ze mna wychowywal dziecko! chodzi mi o to aby sie przyznal do tego!! nic nie zmieni faktu,ze on juz jest ojcem tak czy siak;/

Gość Polly bolly
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((