Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polly bolly

Jestem w ciazy...

Polecane posty

tak sobie podczytuję Twój topik i wniosek sam się nasuwa, niestety przykry, że ktoś jednak coś dosypał Ci do alkoholu. Musisz porozmawiać szczerze z kolegą, kto tam był, itp. Skoro jesteś w ciąży to też musisz się przebadać na okoliczność chorób przenoszonych drogą płciową... może zgłosić na policję nawet, jeśli podejrzewasz środki odurzające..

Gość Polly bolly
no wlasnie nic nie wyniknelo,chyba stchorzylam .Zapytalam o facetow ktorzy tam byli, wiec dowiedzialam sie ,ze pieciu bylo samych,ale o nic wiecej nie pytalam.nIE POWIEDZIALAM mu tez o tym,ze jestem w ciazy;/ nie wiedzialam jak.Przepraszam za moje slownictwo ale wale w ta klawiature jak leci, pisze to co mamw glowie i nie skupiam sie za bardzo na pisowni.

Gość a co ci ten kolega mowil
a nie bylo tam jakiejs innej kolezanki? nie pamietasz, z kim ostatnio siedzialas, zanim urwal ci sie film?

Tak czy owak zostałaś zgwałcona (w rozumieniu art. 197 kk) i spokojnie możesz donieść organom ścigania o "podstępnym doprowadzeniu Cię do obcowania płciowego".

Gość Polly bolly
no byla ze mna moja M-kolezanka.Poszlam z nia razem na ta impreze.Byly tam jeszcze inne dziewczyny no i moja sasiadka O.A czy to ma teraz jakiekolwiek znaczenie, zaczynam sie coraz bardziej zastanawiac czy ktos nie zrobil tego specjalnie, czy ktos mi czego nie dosypal.No i najaswazniejsze, co za skuuuurwiel mi to zrobill.:((((((((((((((( ludzie co ja mam robic???????????????

Gość Polly bolly
byly tez tam inne dziewczyny na tej imprezie.Wiec jak ja mam niby teraz zrobic afere na calego i zadzwonic do tego chlopaka??powiedziec mu,ze jestem w ciazy po ostatniej imrezie?ze najprawdopodobniej ktos mi cos dosypal i zgwalcil a teraz jestem w ciazy?zaraz sie to rozejdzie ,a winny bedzie sie ukrywal, tzn uciekal od sprawy:((((((( przeciez to oczywiste

Gość a co ci ten kolega mowil
no wlasnie pytam o te kolezanki, bo moze one cos widzialy... popros tego kolege, zeby jeszcze raz zrobil impreze, zaprosil tych samych ludzi i ten chlopak, ktory sie bedzie dziwnie zachowywal w stosunku do ciebie jest ojcem dziecka...

Gość Polly bolly
jak ja mam nakrecic ta impreze, a jesli ten czlowiek nie przyjdzie na ta impreze?albo impreza nie wypali, albo np polowa ludzi nie przyjdzie?a jesli nawet to co??kazdy moze byc podejrzany, mam chodzic z wykrywaczem klamstw w kieszeni????????to chore:((((((((((((((((((((

To czy Ci dosypano czegoś czy nie nie ma żadnego znaczenia. Zostałaś zgwałcona, warunkiem odpowiedzialności sprawcy za zgwałcenie jest posiadanie przez niego świadomości, że pokrzywdzony zgody nie wyraził. Nawet wtedy, gdy sprawca nie ma pewności co do istnienia zgody lub jej braku, dopuszcza się on zgwałcenia. Zgłoś na policję sprawę i służby kryminalne znajdą ojca Twojego dziecka. 🖐️

Gość Polly bolly
boje sie konsekwencji, zaraz bedzie,ze kurwa albo dziwka,ze puscila sie z kims a teraz nie pamieta:( boje sie strasznie, nie wiem co robic.Powiem o tym dzis mojej mamie, zobaczymy co powie, a przede wszystkim jak zareaguje :( jest dobra osoba wiec mam nadzieje,ze mi pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z jednej strony boje sie isc na policje,a z drugiej strony chetnie bym go rozerwala na strzepy

Polly bolly, nie bój się policji- to już nie te czasy gdy się naśmiewano z ofiar gwałtów. Przecież nawet nie masz pewności czy to nie był gwałt zbiorowy, czy nie jesteś czymś zarażona... śledztwo wykaże.

Gość Polly bolly
ta impreza byla w swieta, jest juz za pozno chyba ;/

Gość Polly bolly
:(

Gość Polly bolly
dziekuje za cenne rady moi drodzy;/ fajnie sie z Wami rozmawialo, a teraz chyba bede musiala sama rozwiazac ten problem.czesc :(

Gość huncfot
moze ci dali tabletke gwałtu

Gość Polly bolly
nie wiem do cholery jasnej co mi dali, porozmawiam z moja mama jak wroci z pracy wieczorem, boje sie strasznie ale coz mam zrobic.Nie mam do kogo isc i komu o tym powiedziec:( mozliwe,ze mi wlasnie dorzucili ta tabletke, kurwa mac ale ja nic nie pamietam, nic #!!!!!!!!!!!!!1kompletnie nic, nawet 5minut nie pamietam, boze;/////////////////////////////////////////////

Polly bolly, stracha to może mieć sprawca zamieszania... że zrobią mu z dupy jesień średniowiecza w kryminale bo tam nie lubią "majciarzy", oj nie lubią... :o

Gość aiufafwawqaddwq
jak to została kurwa zgwałcona? :O koleś też mógł być pijany, ona mogła sama tego chcieć (przecież nic nie pamięta) więc jaki kurwa gwałt? :O:O:O

Gość Polly bolly
piwa wypilam dwa, ale u siebie w domu przed pojsciem na impreze to na pewno! w srodku pilam sok pomaranczowy i wodke z kieliszka rowniez popijajac sokiem ze szklanki,wiec albop ktos mi cos dosypal do kieliszka albo do soku, boze.!!!!!!!!!!!!

Gość Polly bolly
zawsze pilam rozwaznie, czasem sie spijalam, ale pamietalam co nieco,a w tym przypadku nic zupelnie nie moge sobie przypomniec, ludzie przestancie ze mnie robic kurwe.Znam siebie i wiem,ze jesli nawet bylabym na maxa pijana to nie przespalabym sie z nikim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1znam siebie

Gość oooooooooooooooooooovhctg
ty masz coś z głową z tymi wykrzyknikami? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111oneoneonedwadwatrzytysiąc :O