Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polly bolly

Jestem w ciazy...

Polecane posty

Gość Polly bolly
Pamietam na pewno jak pilam wodke na balkonie i palilam papierosa, reszty nie pamietam.Gadalam z M , O ,byla jeszcze jakas dziewczyna ,nie pamietam jak miala na imie.Z reszta to nie ma znaczenia.Ogolenie wodke polewal kazdy,po kolei.Zupelnie nie mam pojecia jak to sie moglo stac, a poza tym to nie mogl mi sie film urwac jak jeszcze byla M ,no bo przeciez ona by mnie zaciagnela do domu za wlosy jakbym byla pijana:( Jak Ci nie pasuja moje wykrzykiniki to wyjdz stad !!!!!!!!!!!!!

a okoliczności ocknięcia się? a tak wogóle masz 100% pewnośc ze zaszłaś w ciąże właśnie tam? mowisz ze w samym staniku.ale samym samym czy np miałaś spodnie tylko bez bluzki?i kto wtedy był? a wogóle idz do lekarza zeby to potwierdził, test mógł sie pmylić!

Gość Polly bolly
Robilam sobie dzis drugi test z rana.A JESLI CHODZI O okolicznosci poranka, to obudzilam sie w samym stankiu, przykryta koldra.Na pewno wtedy zaszlam w ciaze, od rozstana z moim ostatnim facetam nie uprawialam z nikim seksu.

Gość Polly bolly
Myslalam sobie po tej imprezie,ze poprostu z kims sie przespalam;/oczywiscie mialam wyrzuty sumienia,moralniaka itd ,ale nie wiedzialam,ze bede w ciazy.ze ktos poprostu mnie do tego zmusil. Boze to nie moze byc prawda,to mi sie sni chyba.Tak czy siak ide w piatek do lekarza, mam umowiona wizyte,moze testy sie myla?:(

Gość Polly bolly
Napisalam ,ze mozliwe,ze z kims moglam wyladowac w lozku tylko pod wplywem jakiegos narkotyku;/ a nie dobrowolnie.Ale po tej imrezie nie dochodzilam do tego jak to sie wszytsko stalo,nie podejrzewalabym nigdy ze moglam zostac zgwalcona,ze moze rzeczywiscie sie tak uchlalam,ze nie pamietalam ale to niemozliwe!

Artefakt_Diabła, dochodzenie? Ja bym wszczął śledztwo ale jeszcze mi się taka sytuacja nie zdarzyła :P A ja myślałem, że jesteś chłopaczkiem- pryszczatym onanistą :classic_cool: Polly bolly, spoko :o

Witam,jestem tu nowa i prosze o pomoc. Wspołzyłam z mezem w 4 dzien płodny czyli 31 na 1 stycznia,a pozniej to codzienie.3 dni to zapłodnienie czyli wychodzi 4 stycznia od tego czasu nie mam zadnych objawow i trche sie martwie ze moze sie nieudało. Miesiaczke mam dostac 15.01. test ciazowy robiłam 12.01 i wyszedł negawtywny. Prosze was o pomoc. Kiedy zrobic teraz test ciazowy by wyszedł wiarygodny.?? dzieki za pomoc z Gory

Gość Polly bolly
nie wiem juz na prawde co ja mam robic, moja mama wkrotce wraca.Mam nadzieje,ze bedzie dobrze:(

Gość Polly bolly
Artefakt co sie stalo??

Polly bolly, pogadaj z mamą, zgłoś sprawuchę policji i albo usuń ciążę (będziesz mogła legalnie bo dostaniesz glejt od prokuratora) albo wykończ "tatusia" alimentami i zadośćuczynieniem :) Artefakt_Diabła, ćmoku? :D

Gość nie szukaj już ojca urodź dzi
ecko i oddaj do adopcji :)

wladców móch nie oglądaliście?:P taaaa genialny pomysł.łaź 9 miechów z bebechem, urodź bachora i oddaj biednym ludziom którzy se sami zrobić nie umieją.porażka. weź spadaj ztąd z takimi radami

Gość artefakt jesteś głupią suką

Gość Współczujący
Latwo wam radzic "zglos gwalt na policje". Wyobrazcie sobie co Kobieta czuje... to sa jej znajomi, koleazanki, jej srodowisko. Taka sprawa sie roznosi po calym miescie - znajomy opowiada znajomemu itd. jako smieszna historie :( Wiecie co zrobi policja po zgloszeniu gwaltu a byc moze gwaltu zbiorowego? Zrobi totalny sajgon. Beda wzywac na przesluchania wszystkich ktorzy byli na tej imprezie a potem znajomych podejrzanych, rodziny... Myslicie, ze tak latwo sie przelamac i zyc potem z taka historia? Szczegolnie jesli, jak sie zarzeka autorka, przespac sie na imprezie z obcym gosciem, to nie jest dla niej "jak splunac". Po drugie, co innego ustalac ojcowstwo, a co innego tegoz ojca scigac za gwalt. Szczegolnie ze ten gwalt moze byc bardzo trudny do udowodnienia. Co jest dowodem? "Panie sedzio, wprawdze duzo pilam na imprezie i nic nie pamietam, ale jestem pewna ze bez narkotyku z nikim bym sie nie przespala nawet pijana". Smieszne. Na podstawie tylko takiego "dowodu" nikogo za gwalt nie skaza. Musi miec jakis swiadkow. A kobieta bedzie wytykana palcami jako "dziwka" ktora oskarzyla biednych chlopcow o gwalt. Ja sprobowalbym najpierw jeszcze pogadac z gospodarzem jednak. No bo chyba ktos musialby zauwazyc ze znikasz z obcym kolesiem w pokoju? Ktos do niego mogl zajrzec, ktos widzial kto wychodzi. Jak to na imprezie. Nie musisz mowic ze jestes w ciazy, ale mozesz sie przyznac ze chcesz wyjasnic z kim spalas tamtej nocy. Chyba ze gospodarz sam kogos albo siebie kryje. Ale jesli to nic nie wyjasni, to zgloszenie gwaltu jest jakims wyjsciem. Przeciez moglo byc i tak, ze to byla wspolna "akcja" kilku "kolegow" :/ I jeszcze jedno: gwalt mozna zglosic od razu i policja wezmie sie za to natychmiast. Przy okazji ustali potencjalnego ojca. A dochodzic ojcostwa mozna dopiero po urodzeni sie dziecka, czyli za 8 miesiecy. A wtedy bedzie o wiele trudniej ustalic ojcowstwo. Bo ojciec moze juz byc np UK albo w Argentynie. Lepiej dzialac szybciej.

Współczujący, pieprzysz jak potłuczony. To jest poważna sprawa i nikt tu nie będzie nikogo wzywał tylko jednego dnia po kolei uczestnicy imprezy zostaną "zgarnięci" przez "kryminalnych" żeby nie mogli ustalać wersji zdarzeń. 🖐️

oj blokers chyba nie miałę/aś nigdy do czynienia z policją. prawda jest taka ze polcja bedzie miałą wszystko głeboko w dupie i będzie robić wszystko zeby sie tylko nie narobić. wiem jak to sie odbywa bo kiedyś też miałam grubą sprawe z polcja i prokuratura i to co policja robiła to podlegało chyba pod paragraf. nikt nic nie widział,nikt nic nie wie,nikogo tam nie było. a dane "ofiary" leża sobie wszędzie na wierzchu tak zeby bandyta mógł je zlookać a potem cie zastraszać jestem ciekawa czy autorka juz pogadała z mamą...

Gość artefakt siedziałaś
za gwałt? :P