Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

CZY TO MOŻLIWE? chyba nie...

Polecane posty

Pewnie się tylko nakręcam jak zawsze i wiem że to raczej niemożliwe, ale myśle czy jestem w ciąży... Zacznę od tego, że od dnia 06-10.01 kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczenia, z wytryskiem w środku i na poczęcie dziecka raczej szans nie bylo, okres dostałam 31.12.09, 5 dni przed nim miałam jak nigdy brązowe plamienia, okres dostałam 2 dni wcześniej niż zawsze. Zazwyczaj cykl mam 28dniowy i teraz powinnam dostać okres 28.01, więc z wyliczen wynika że dni płodne mam od 12.01 do 17.01, a od wczoraj jest mi niedobrze, zaczeło się wczoraj po 15, potem ok 21 i dzisiaj od jakiejś godziny, lekko kręci mnie w brzuchu, pewnie to jakieś choróbsko, ale sama nie wiem...

Gość na objawy to kochana za wcz
..eśnie

Gość pytanie o o kres
EMTI Ty masz dziewczyno jakas obsesje dotyczaca ciazy i dziecka czytam te twoje topiki i sie dziwie wybierasz imie, wszystcy wiedza ze jedziesz na wakacje w maju pamietam przed slubem jak pisalas ze planujesz dziecko :o wkrecasz sobie. jak chcesz byc w ciazy to sie kochaj do konca a nie wymyslasz :D:DD:D:D:

no chyba mam obsesje... A tak naprawdę, to ja dziecka pragnę już od ponad roku, co jakiś czas podejmujemy decyzję, że ok zaczynamy starania, ale zaraz nam coś wypada, niesprzyjające warunki, no a po ślubie mieliśmy starać się o dziecko, ale stwierdziliśmy, że lepiej jak dłużej popracuje i się więcej odłoży, teraz wakacje, no i czekanie 4 miesiecy. Co do kochania się do końca, to się kocham, 3-4 dni po miesiączce, a ona trwa zazwyczaj 5 dni, a zabezpieczamy się prezerwatywą, albo mamy stosunek przerywany w dni płodne, a potem znowu beż zabezpieczeń. Więc szansa na dziecko jakaś tam jest, bo ja nie obserwuję swojego cyklu, nie mierze temp, ani nie zwracam uwagi na mój śluz. Dni płodne wyznaczam, na podstawie obliczeń, że owulacja występuje na ok 14dni przed miesiączką.

Nawet jeśli doszłoby do zapłodnienia nie było szans na zagnieżdżenie, a więc o ciąży póki co nie ma mowy! Wkręcasz sobie, oczywiście. Mnie zainteresowały plamienia przed @, które zazwyczaj są objawem niskiego poziomu progesteronu? Nie niepokoi Ci to? Gdybyś zaszła w ciąże, mogłoby dojść do poronienia z tego powodu

Gość dziewczyno zlituj się
:O dni płodnych NIE WYLIOCZA SIĘ a OBSERWUJE, to przede wszystkim!

Napisałam że nie obserwuje, a kalendarze dni płodnych, których w internecie jest masa, chyba obliczają na podstawie długości cyklu, a nie obserwują. No a odnośnie plamienia, to miałam takie coś pierwszy raz w życiu, jeżeli się powtórzy to pójdę do lekarza,ale mieszkam w Anglii i niestety tu nie ma takiej opieki ginekologicznej jak w Polsce. A co do tego, że nawet gdybym zaszła, choć to niemożliwe to wiem, że na objawy za wcześnie i najprawdopodobniej sobie wkręcam, ale musiałam się wygadac:D