Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxmemsonekxx

Minetka

Polecane posty

Gość xxmemsonekxx

Jak zrobic Kobiecie minete taką że ostro odpłynie?

otoz...minetka na poczatku powinna byc delikatna...a najlepiej jesli mocno "zasysasz"...powinienes jezykim piescic jej lechtaczke (to jest to na samej gorze) rob to bardzo delikatnie czubkiem jezyka a pozniej jak widzisz ze sie podnieca rob to coraz szybciej i mocnej wtedy uwierz mi twoja kobieta odplynie totalnie...przynajmniej ja tak mam

Gość srtsdret
naznaczona - opisałabyś swój orgazm??

moj orgazm...otoz towazyszy mi wiele emocji naplyw energii a jednoczesnie brak sily ....czuje sie przefantastyczne chce mi sie krzyczek i smiac...a jednoczesnie wstrzasaja mna spazmy...robie sie mokra

moj orgazm...otoz towazyszy mi wiele emocji naplyw energii a jednoczesnie brak sily ....czuje sie przefantastyczne chce mi sie krzyczek i smiac...a jednoczesnie wstrzasaja mna spazmy...robie sie mokra

Gość lubie minetke
chetnie zrobil bym minetke mojej zonce ale ......nieda, nielubi , niewiem coraz bardziej ciągnie mnie zeby to zrobić innej jezeli ona niechce a ja bardzo tego pragne aaa powiem ze rozmowy nieprzynosza efektu

oj twoja kobieta nawet nie wie co traci...minetka...jak dla mnie czasem lepsza od sex'u ja niestety mam tylko 2 razy w tyg ta mozliwosc...a chciala bym czesciej...:(

Gość Antylubieżnica
A mój chłopak nie chce mi zrobic, twierdzi, że tocałkowicie wyklucza nie podając argumentów:( Ale lodów oczekuje:(

Gość Antylubieżnica
Jak odmawiam, to są awantury... Właśnie założyłam topik na ten temat, bo już mi ręce opadają:(