Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strauberyyyy

Co za absurd nazywać to pedofilstwem....

Polecane posty

"Czuję się być oburzona.." ;) a co do tematu to, ta jak wyżej ktoś zauważył , wy mylicie i mieszacie dwa pojęcia: -pedofilie(chorobe,dewiacje czy jak to tam klasyfikują) oraz -czyny o charakterze pedofilnym(czyli przestępstwo) Te dwa pojęcia nie zawsze są ze sobą związane. Można być pedofilem a czynów pedofilnych nie popełniać albo odwrotnie, gwałcić dzieci a pedofilem w sensie medycznym nie być:P dokładnie nei wiem ale pedofil to ktoś kto czuje pociąg seksualny do ludzi nie mających trzeciorzędnych cech płciowych, czyli przed okresem dojrzewania. gdybym ja był sędzią i mógł wydać dowolny wyrok (załóżmy że wasze kontakty seksualne wyszły na jaw i ktoś wezwal policje) to, po upewnieniu się że nie zmusił Cie ani psychicznie ani fizycznie, dostałby 3tyg prac publicznych np odgarnianie śniegu, za to że świadomie złamał prawo(moim zdaniem bardzo dobre i potrzebne) Teraz tylko sędziowie muszą z niego inteligentnie korzystać. ps. nie można się wstrzymać z seksem chociaż do tej 15tki?

Gość skonczone 15
Czyli leci juz 16 rok.

Gość fifirolek
straubey jesteś chora na mózgownice, ja mam dziewczynę i jest inteligentna, ma wszystko na miejscu, a najważniejsze że mi ufa. Powiem ci jedno: jestem pewien, ze ON cie zdradza i pusci w trabę, bo kto chciałby takie cielątko.

Gość Strauberyyyy
Czekamy do 15... I może poczekamy jeszcze. Chodziło mi tylko o to prawo i o mylenie Pedofilii ze zwykłym związkiem. I tak jak ktoś wyżej napisał, jeżeli wyszło by to na jaw, i byłaby to decyzja obojga, to dać karę tylko i wyłącznie za fakt złamania prawa, a nie podsuwać to pod Pedofilie..

Gość Strauberyyyy
A czy ktoś mówi o tym jakbyś ty się czuł? Nikt ci się nie każe wiązać z 10 lat młodszą, albo więcej.. A 3 lata różnicy to nie dużo, przyznaj..

Gość Strauberyyyy
No więc właśnie:P Milczenie oznacza zgodę...

ja od zawsze wiąze sie z facetami 10 lat starszymi i nie wyobrażam sobie być zmłodszym. nie potrzebny mi szczeniak:P taka różnica jest najlepsza

Gość 14 latka która sypia
z 25 letnim facetem ...jasne że to pedofilia.jeśli ona robi to z własnej woli po prostu jest wywłoką...do nauki małolaty

to że ktoś milczy nie oznacza że się zgadza , fakt nie widzę nic złego jeśli dziewczyna jest 3 lata młodsza , ale dziewczyny z gimnazjum nie powinny się umawiać z chłopakami z liceum ;).