Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka444

czy lepiek jak dziewczyna jest fajna czy ładna dla chłopaka

Polecane posty

Gość aguśka444

moj chłopak powiedział ze w pierwszej kolejności jesctem dla niego bardzoiej fajna niż ładna

Gość huisfghafsdhg
no i bardzo dobrze!przynajmniej nie jest na tyle ograniczony zeby tylko walory zew oceniac:)

Gość przynajmniej szczery
to znaczy, że nie podobasz mu się z wyglądu , fizycznie.. :O

Gość aguśka444
nie no chyba troche się mu podobam jak ze mna jest nie wierze ze nie

To zależy, czy chce ją przelecieć, czy się z nia ożenić :p

Według mnie nie uważa Cię za ladną... Prawidłowa odpowiedź powinna brzmieć : I to i to. Jesteś wspaniała !

Gość aguśka444
poważnie tak myślicie?? jak my jestesmy razem już 2 lata

Gość powaga 00009
troche glupio powiedzial, ale nie wydaje mi sie ze mu sie w ogole nie podobasz.. moze spytaj go co by zmienil w twoim wygladzie zewnetrznym zebys sie lepiej mogla czuc.

Gość poka fotke wtedy ci powiemy

Gość aguśka444
słuchajcie to nie jest głupi temat, fotki wklejać nie będe ale ogolnie uważaja mnie za ładną, on lubi wąskie bodra u dziewczyn ja mam szerokie, on jest dosyć wysoki ja nie jestem niska ale też nie tak wysoka dostaje mu do nosa:)

Eee.. Znaczy się wiesz... Nie szukaj dziury w całym:P Ale myślę, je jeżeli bardziej jest z tobą dla charakteru niż dla urody to dobrze. No bo zobacz.. Nie zawsze będziesz wyglądać zajebiście. To choroba, to coś tam.. Albo zwykłe wstanie z łóżka z rozczochraną głową i bez makijażu.

Gość aguśka444
ja wiem, doskonale to rozumiem, niemniej jednak troche przykre. Choc wcześnmiejszy chłopak uważał mnie za przepiękną!! a nic a nic nie mogliśmy się dogadac, ani tematów znaleść. Tylko czy nie uważacie ze facet może sobie pogadać z facetem a kobiete to powienien "mieć" taką zeby oczu nie spóśćił z niej??

Gość aguśka444
czyli tak ze dziewczyna dla faceta to ma być laska????to co ja mam zrobić moze niektórzy chca miec po prostu mągra i ładna zeby normalnie przejsc przez zycie??

No wiesz... u mnie to wyglądało tak, że się zainteresowaliśmy sobą po wyglądzie.. Na początku to też nic sensownego, ani BE ani ME... no ale potem się ustabilizowało i mój facet uważa, że jestem sexowna, piękna, inteligentna, sympatyczna, mam poczucie humoru... Ile jesteście razem? A może się zaniedbałaś ostatnio albo coś? nie wiem..

Gość aguśka444
nie raczej dbam o sobie on nawet mowi ze po co mi to czy tamto 2 lata

A wiesz ... no to może nie ma się na prawdę czym przejmować:D I przyszła mi na myśl taka historyjka.. ale nie chcę mieszać w główkach;)

Gość aguśka444
mówi ze jestem super, ale wiem ze z wygladu to nie to tak do konca przez te biodra i wzrost moze ma dośc juz dziewczyny mniej mądrych??

E tam.. Na szczególiki nie patrz... Ja mam 166 cm a mój facet 204 cm i wiem, że wolałby, żebym była wyższa, ale przez wzrost przecież ze mną nie zerwie.. Przynajmniej tak mówił.. I w ogóle, jakbym się miała użalać o szczegóły to bym została starą panną. Przecież jakby mu to strasznie przeszkadzało to by z tobą nie był..

Gość aguśka444
czyli jestes w podobnej sytacji bo tez wolałby zebys była wyższa

No tak... No ale co. Nie zwracamy na to uwagi, chociaż stanie na palcach przy całowaniu nie jest za wygodne ;) Naucz się 'wady' zamieniać w 'zalety... ;)