Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxinee

YAZ, apetyt na seks i inne!!

Polecane posty

Gość maxinee

Dziewczyny mam do Was pytanko.. Przez ostatni tydzień nie mam kompletnie ochoty na seks, mój partner mnie nie pociąga, jestem totalnie anty jeśli chodzi o zbliżenia, a jak już się zbliżymy to szczerze nie rajcuje mnie to i jestem myślami gdzieś indziej. Czy to może być spowodowane tym, że zbliża mi się okres? Została mi jeszcze 1 tabletka różowa i rozpoczynają się białe. Jeszcze napiszę że przed ostatnim weekendem tj. 9-10.01 kochaliśmy się normalnie i było fajnie. Przecież nie mogło mi się odmienić z dnia na dzień. Ale mimo wszystko martwi mnie to i jest mi przykro. Uwielbiam przebywać z moim facetem, ale ten ostatnio kilkudniowy brak ochoty na seks mnie dobija, Powiedzcie czy to jest spowodowane zbliżającym się okresem? Mam naprawdę bandżaj z tymi tabletkami.

Gość maxinee
oczekuję dalej na jakieś sugestie z Waszej strony ... :(

Gość olka b
Może być to sprawa hormonów. Ale nie myśl o tym na razie. Po prostu poczekaj do nastepnego cyklu (czyli dokładnie za miesiąc). Czyli będziesz już po okresie i tuż przed następnym - jeśli będzie tak samo przez miesiąc, no to odstaw hormony - i wtedy będziesz wiedziała, czy to one są powodem czy nie.