Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejlhfeklwnfwekvn

Parę dni temu chłopak zerwał ze mną, dzis okazuje się ze jestem w ciazy..

Polecane posty

po raz kolejny sie dziwie dlaczego ja przez 1,5 roku nie wpadłam a druga wpada z gumka ???? niesprawiedliwe ;/

Gość Wior
Moim zdaniem powinnaś mu powiedzieć... Jak to będzie wyglądać, czy łapiesz go na dziecko , czy nie... Nieważne. On po prostu ma prawo wiedzieć, dziecko nie jest tylko Twoją sprawą! Wiem z własnego doświadczenia - miałem podobna sytuację , dziewczyna mi nie powiedziała, dowiedziałem się od jej koleżanki, gdy już było 'po wszystkim'... Wiesz jak to cholernie bolało, że ktoś zdecydował także o MOIM dziecku za moimi plecami?? Chyba wolalbym sie nigdy nie dowiedziec o tym. Takze radze : zdecydujcie o tym razem.

powinnas najpierw mu powiedziec o wszystkim niewazne jak zareaguje ale nigdy nie usuwac tego dziecka czy bedzie chcial sie nimz ajmowac czy nie .. trudno... on kiedys na pewno ogarnie sie nie macie po 15 lat mysle ze nawet jesli je urodzisz juz to sie zainteresuje moze jest dla was szansa na zwiazek ... dziecka nie usuwaj ono nie jest niczemu winne nie znam kobiety ktora zalowala ze dziecko urodzila bedziesz je kochac najbardziej na swiecie a samotna matka byc nie musisz znajdziesz odpowiedniego mezczyzne jesli nie ten to inny dziecko to najwiekszy cud na swiecie a ze jestes w ciazy widocznie taki byl scenariusz Twojego zycia

powinnas najpierw mu powiedziec o wszystkim niewazne jak zareaguje ale nigdy nie usuwac tego dziecka czy bedzie chcial sie nimz ajmowac czy nie .. trudno... on kiedys na pewno ogarnie sie nie macie po 15 lat mysle ze nawet jesli je urodzisz juz to sie zainteresuje moze jest dla was szansa na zwiazek ... dziecka nie usuwaj ono nie jest niczemu winne nie znam kobiety ktora zalowala ze dziecko urodzila bedziesz je kochac najbardziej na swiecie a samotna matka byc nie musisz znajdziesz odpowiedniego mezczyzne jesli nie ten to inny dziecko to najwiekszy cud na swiecie a ze jestes w ciazy widocznie taki byl scenariusz Twojego zycia

Gość rimer
zgadzam się z Madzik 00 - nie masz co się zastanawiać czy chcesz być matką czy nie - Ty poniekąd już nią jesteś. Teraz tylko musisz zadbać o siebie by dziecko było zdrowe, a ciąża przebiegała prawidłowo. Nie stresować się. Przecież jesteś dorosłą, dojrzałą kobietą, bądź odpowiedzialna. Powiedz chłopakowi - powinnien wiedzieć to także jego dziecko. Nie musicie być razem jak Wam sie nie układa. Ale on tez powinnien być odpowiedzialny za dziecko, za jego przyszłość. Nie daj się namówić na aborcję nikomu. Możesz wziąć dziekankę na studiach, pracować tak długo jak bedzie to możliwe. Myślę, że znajdzie się wiele osób które Ci pomogą. A jeśli w dalszym ciągu nie widziałabyś możliwości wychowywania dziecka - jest wiele osób, które wciąż walczy i czeka na dziecko, takich którzy chętnie by się Nim zajęli, pokochali. Życzę dużo wytrwałości, nic nie dzieje się przypadkiem :)