Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekki

brak orgazmu

Polecane posty

Gość ekki

mam dylemat jestem z super facetem już 6 lat nic mu nie brakuje ale przestal mnie krecic, nigdy nie mialam z nim orgazmu (zresztą z poprzednum facetem też nie)wogóle nie mam ochoty na zbliżenia ale uwielbiam spedzać z nim czas . jesteśmy prawdziwymi przyjaciólmi. czy powinnam z nim być skoro nie do końca spelniam jego oczekiwania w lożku a on moich?. rok temu poznalam kogoś, nie bylam z tym facetem ale ostatnio zblizyliśmy się i on mnie strasznie kreci pomimo ze już sie dlużej znamy.czy powinnam skończyć mój zwiazek bo nie uklada nam się w lóżku???czy mam zrezygnować z tego aspektu .......

Gość a propo
To że nie masz orgazmu to tylko i wyłącznie Twoja wina bo jak pewnie wiesz orgazm u kobiety jest rzeczą wyuczoną a Ty pewnie się źle go wyuczyłaś. Więc żebyś miała świadomość, że w łóżku nie układa się przez Ciebie. Ten nowy facet tez po pewnym czasie Cię znudzi bo nie będziesz z nim miała orgazmu.

Gość szczęściarz......
ja to mam jednak farta. Moja ma zawsze orgazm aż nią rzuca:) Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną której nie jestem w stanie zrobić dobrze.

Gość ekki
no niestety wiem ze to moja wina...ale nie potrafie tego zmnienic:(bylam tylko z dwoma facetami w zyciu wiec doświaczenie mam bardzo male....mój facet wiem o tym stara sie ale nic póki co z tego nie wyszlo..lipa

Gość a propo
A nie możesz po prostu zrobić dobrze sama sobie w zaciszu własnego domu i wtedy sprawdzisz czy orgazm jest czy nie, jak wygląda i czego potrzebujesz żeby go osiągnąć

Gość a propo
Te Mary Loo 41 wypad z tym marketingowym bełkotem. Jak to takie ciekawe materiały to podeślij za darmoszkę, chętnie poczytamy.