Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a z ciekawości pytam

Allegro - macie jakieś porady, jakie są Wasze dośw.

Polecane posty

Ponieważ jestem początkującym użytkownikiem, chciałabym zapytać jakie są Wasze dośw. zwiazane z Allegro, czy trzeba długo czekać na odp. mailowe użytkowników (sklepów), na co warto zwrócić uwagę itp.

Gość realistka27
Głównie zwracam uwagę na komentarze kupujących. Jak jet dużo negatywów to lepiej nie ryzykować.

Gość freww
wybieraj opcje dostawy "za pobraniem" szybciej dostaniesz zakupiony towar i mniejsze ryzyko, że sprzedawca cię wyroluje...

A czy kurierzy mogą przyjechać także popołudniami czy wieczorem ?

Dokonałam zakupu i zastanawiam się, czy dobry sklep wybrałam. Mają naprawdę sporo pozytywów, ale negatywy także są, przeczytałam wcześniej kilka pobieżnie, ale jak się wczytuję teraz to wydaje mi się racja po stronie klientów (choć wcześniej mi się wydawało, że zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie odpowiada). Jednak, nie dziwię się negatywom nawet pomimo zwrotów a już na pewno braku kontaktu ze strony sprzedawcy i opóźnień w wysyłce. Obym nie musiała się zrazić do zakupów tą droga.

up

Gość realistka27
Jeśli to porządna firma kurierska to przed dostawą powinni umówić się telefonicznie z klientem,kiedy mogą dostarczyć przesyłkę. Co do maili to na pewno denerwujący jest brak odpowiedzi bo jakoś to świadczy o podejściu do klienta. Jednak nieraz przy zerowym kontakcie mailowym,okazywało się,że cała reszta była ok.