Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhamahama

a ja dziś od rana klnę.

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhamahama

i co? Co dalej? :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Właśnie, że juz nie klnę. Jak patrzę na wasze posty to już nie klnę. A jacy wy jesteście zamiast mi - nie klnij, nie klnij to wy właśnie klnij , klnij. No i dlatego już nie będę kląć bo to i tak niczego nie da :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Już nie klnę - naprawdę. Już nie będe kląć - czemu ja mam z siebie robić zero jak to inni są zerami i to na minusie, nie? Już się opamiętałam. :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
co jest złego w przeklinaniu? Tak miałeś napisać. Bo ja ludzi poprzeklinałam wiesz jak byłam młodsza - normalnie robiłam czary mary i przeklinałam kogoś. Ale już to wszystko odkręciłam tak z 1,5 roku temu. Ale mnie poczestowało czarami marami wtedy. Ale już wcześniej wszystko odklęłam. No ale to chyba była kara boska za te przekleństwa :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
Takie czary mary widziałam , że to się opisać nie da - ale na minus. A w zeszłym roku jak była rocznica tego czary mary to mnie aż trząsło całą o tej godzinie kiedy to sie stało. Normalnie dygotałam ze strachu. :(

Gość hhhhhhhhhhhamahama
No nie wiem co mi sie stało - już nie umiem kląć. teraz to już samo życie cokolwiek się dalej będzie działo. Wstyd mi za to, że tyle przeklinałam, ale to nie moja wina , że taka niesprawiedliwość mnie spotkała. A teraz już sobie sama będę winna znowu. No to to już może być, ale jak mi ktoś rządzi to nie - i to jeszcze po chamsku i bez sensu na dodatek - wyniszczając mnie. :( PS. A sam prezentuje sobą marny poziom - KOMPLEKSY i tyle.