Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona żonaaa

Pytanie do kobiet

Polecane posty

nie zdradziłam, bo jestem związku i jestem lojalna, jestem w związku klasycznym gdzie uniesień już brak a sex jest sporadyczny ale jak już jest to jest "dobry" , prowadzę normalny tryb życia czyli dziecko, mąż, praca ,dom, czyli sama bardzo, bardzo często nie mam ochoty na sex jetem osobą która mówi "nigdy nie mów , nigdy" i w przeszłości nie była święta, ale rozwalają mnie zdrady z cyklu " zdradziłam, bo mąż się mną nie interesował jak dawniej, nie przynosił kwiatów" , dla mnie to wymówka niedojrzałej osóbki która nie dojrzałą do związku. Zdrada stała się tak popularna wg. statystyk podobno mam szczęście, że mnie nie dotyczy, mam nadzieję że ani ja ani mój mąż nie ulegniemy, choć jak mówiłam " nigdy nie mów ,nigdy"

To budujace, co piszesz ale podbno nie ma ludzi, którzy nie zdradzili. Są tylko tacy, którzy nie wiedzą, że to zrobią.

teraz to ja Cię znalazłam. i to chyba druga rozmowa, chyba że masz tysiąc innych nicków.

brum.....to budujace, co piszesz ale podbno nie ma ludzi, którzy nie zdradzili. Są tylko tacy, którzy nie wiedzą, że to zrobią. to głębszy temat, nie należę do osób które uważają że jak nie doszło do stosunku to zrady nie było

za co? :D nie masz za co. to i ja spróbuję zamknąć oczy.

Anile - ja należę do ludzi, którzy uważają inaczej :)

fajny temat był tylko szkoda ,że skończył się na niczym, tylko na flircie który może być zdradą :(

Co fajnego jest w pytaniu czy ktoś kogoś zdradził?

anile 77 to chyba przesada. temat zbiegł z głównego toru, ale to jeszcze nie flirt. chyba:D

brum....nie mówię o samym pytaniu w temacie ale o tym jak każdy inaczej " na swój korzystny dla siebie sposób interpretuje zdradę"

zoa... może nie, ale zbiegł.....szkoda , temat to temat albo się go trzymajmy albo zakladajmy swój

Nie lubimy myśleć o sobie źle, nawet jeśli zdajemy sobie sprawę z tego, co zrobiliśmy.

Możemy też starym pirackim sposbem dokonać abordażu istniejącego tematu aby nie mnożyć bytów intrernetowych :D