Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytając szukam odpowiedzi

który ładniejszy??

Polecane posty

???

Gość potem idziemy
1

dzięki:)

wiesz zalezy jak sie prezentuje na palcu..mi się opodoba ten pierwszy miałam kiedyś podobny

A taki się narzeczonej bedzie podobał?? Mnie sie zaden nie podoba, ja chciałam duzy, z z,ółtego złota, mam z szafirami i diamentami

:) dzęki milinia1 właśnie o takie chodzi przyszła żona:0 nie za bardzo lubi żółte złoto

Gość refleksik
no mi to zaden ise nie podoba . gdyby te piersionki byly ludzmi to byli by niedorozwinieci....... jakies takie dziwne, wygladaja jakby ktos mial dobry pomyls,ale niestety stracil wene....

Gość lesny dzban
zdecydowanie ten pierwszy :) na pewno bardzo ładnie będzie na palcu wyglądał ;)

ale takie małe?? nie lepiej z duzym szafirem?? takich pierscionk,ow mikrych to mozna mieć 50 zareczynowy jest jeden

diablica widzisz:) pierścionek musi się podobać, a jeśli wiem że taki się spodoba?:)

:) dzięki myszka83 za opinię mam tylko nadzieję że na żywo też tak dobrze wygląda (właśnie idę go obejrzeć

Gość huncfotka
oba delikatne śliczne , ale bierz 1

Gość sadaf
narzeczony mi się oświadczył i podarował bardzo podobny piersccionek do 1, wydaje mi sie ze jest on za subtelny.z natury nie lubie się chwalic ale uwazam ze pierscionek zareczynowy powinien jedank troszke bardziej rzucac sie w oczy. Ja dosatalam z bailego złota, podoba mi sie ale mysle ze wygladaby lepiej gdyby byl z zoltego zlota. Białe zloto wyglada moim zdaniem brzydziej niz nawet srebro. Jest ciemniejsze, kto jest nieswiadomy wygladu bialego zlota moglby powiedziec ze nosze sciemniałe srebro.. PS. zloto czy biale czy zolte zawsze duzo ladniej prezentuje sue w salonie jubilerskim a inaczej na palcu w normalnym swietle..

dzięki wielkie za dalsze komentarze :) jeśli chodzi o pierścionek, to wiem, że ma być subtelny ( i nie ze złota żółtego), dziewczyna jest też drobnej postury więc mi powiedziała, że wielki pierścionek do niej nie za bardzo pasuje. Szczerze mówiąc nie wiem rzeczywiście jak wygkądają pierścionki z białego złota na palcu (w salonie wyglądają rzeczywiście pięknie) Mam więc pytanko do kobiet, które dostały pierścionki z białego złota: Czy ładnie się prezentują na Was? Czy są z nimi problemy w sensie (Szybko szarzeją i wyglądają jak stare srebro) :)

Gość szafirek...
takie pierscionki pasuja tylko do naprawde szczuplych palcow. ja np nosze 15 i takie malutkie pierscionki wygladaja u mnie okropnie. wole cos wiekszego z jakims innym szlachetnym kamieniem...

dziewczyna ma 160 cm wzrostu i 48 kg więc jest malutka:) i ma drobne palce:)

:) dzięki mi też się ten 1 bardziej podoba:)

Gość bla bla bla_23
a dla mnie mimo wszytko oba pierscionki sa az za subtelne. ja tez nie jestem zwolenniczka wielkich kamieni ale te sa po prostu maciupkie. jednak jesli maialabym wybierac pomiedzy tymi dwoma wolalabym 2