Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anawejbul

Bardzo dlugo spie - ktos ma tak jeszcze?

Polecane posty

Gość anawejbul

To jakis koszmar, bo nie moge nic zrobic. Od jakiegos czasu moge z lozka nie wychodzic... A spie czasami bardzo dlugo. Jak mnie budzik nie obudzi bo nigdzie nie musze isc, bije istne rekordy. Np wczoraj poszlam spać okolo 11:00 a wstalam dopiero dzisiaj o 6:00. Spałam ciurkiem 19h!!!!! Powiem szczerze, ze juz mnie sennosc ogarnia.. Pewnie się pomęcze i jakos rozbudze do wieczora, ale jak zasne to pewnie wstane znow po jakis 20h.. Z czego to wynika? Ktos sie z tym spotkał? Nie mialam tak zawsze.. Ostatnio badania robilam w ubieglym roku i chyba je powtórze, ale moze ktos sie na dzien dzisiejszy orientuje o co chodzi

Gość sen to zdrowie
jednak im dluzej sie spi tym bardziej jest sie zmeczonym

Gość anawejbul
moze dlatego ze moj chlopak posuwamnie w anusa jak myslicie

Gość mam to samo. moge spac 24h
:O tez by sie przydalo badania porobic. ale ja tak mam od kilku dobrych lat :O

też tak mam... przesypiam cale dnie :( budzę się w południe... rodzina zabrania mi tak długo spać, bo mózg się ponoć wyłacza powoli...

Gość muchomorek sromotnikowy
przemęczenie.

Koniecznie zbadaj poziom żelaza, cukru, zbadaj tarczycę! To może być chroniczne zmęczenie, ale też cukrzyca, choroby tarczycy, anemia - bez lekarza ani rusz!

Gość roznie moze byc
depresja, cukrzyca, anemia i wiele innych powodow

Gość ucieczka od problemów

Mam tak samo :O Robiłam badania pół roku temu i wyszły niemal idealne, nie było sie do czego przyczepić. Ma ktoś pomysł co to może być ?

Gość anawejbul
Ja ostatnio mialam bardzo niskie zelazo, w normie ale jednak niskie... Moze przez ten rok az tak spadlo ze mam anemie? Aczkolwiek moja dieta jest raczej obfita w skladniki z zelazem i witamina c.

Gość anawejbul
Często uprawiam seks analny czy to może mieć jakieś znaczenie?

Gość krejzi
zrób sobie poziom TSH, poziom hormonow tarczycy. TAaka sennosc moze wskazywac na niedoczynnosc. Albo zapadasz w sen zimowy ;)

Gość merry300
duza ilosc snu nie musi byc czyms dziwnym i zlym, ale spiac 19 godzin bez przerwy to chyba jakis rekord pobijasz Taka ilosc godzin snu moze byc miedzy innymi spowodowana przechodzeniem trudnego okresu w zyciu i moze byc zwiazana z depresja, bo dzieki zasypianiu uciekamy od codziennosci - http://pastylka.pl/bezsennosc/forum/4683/Odwrotnosc-bezsennosci Warto udac sie do lekarza, jesli taki stan sie utrzymuje

Gość Ja też potrafię długo spać
Np. mogę iść spać o 24 i się obudzic sama z siebie o 14

witam wszyskie suselki dolaczam sie dowas poniewaz od 4 lat mam podobna sytuacja z tym ze ja moge nie spac do 2 lub 3 w nocy a potem spie nawet do 19 wieczorem i nawet po takiej dawce snu nie mam sily na to zeby wstac i czyms sie zajac, zauwazylam ze latem jest troszke lepiej ale okres zimow przesypiam w pelni,ale moze znalazlam ratunek przeczytalam artykul o melatoninie jest to srodek ktury rdukuje proces rozzrurzniania przez organizm dnia i nocy strasznie pragne wrocic do normalnego zycia wiec przetestuje i opisze skutki POZDRAWIAM