Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna mamuńka

COSATTO po raz kolejny - co sądzicie o ich produktach???

Polecane posty

Gość fajna mamuńka

Jakie waszym zdaniem są produkty marki COSATTO? Jakie macie od nich rzeczy i jak wam one służą? Z góry ogromne dzięki za odpowiedzi. :)

Szukam opinii o produktach Cosatto, przejrzałam forum kafeterii i tak naprawdę nie znalazłam żadnych świeżych opinii. Myślę o zakupie wózka swift, łóżeczku pacific i ewentualnie komodzie kąpielowej. Czy któraś z was ma którąś z tych rzeczy i może mi podpowiedzieć czy warto?

Gość hesia mesia
ja mam mnostwo rzeczy cosatto! spacerowke swift lite supa moge ci z czystym sercem polecic. uzywam jej od 5 miesiaca, a mozna i od noworodka, choc ja akurat na poczatku uzywalam cosatto cabi z gondolka, ale pozniej zrobil sie ciezki, dlatego sie przesiedlismy do parasolki. stolika do pielegnacji nie mialam, ale mialam sam przewijak z pasami, ktory mial usztywnienie jak te w stolikach przykrywajace wanienke i dzieki temu mozna go bylo pozozyc na lozeczko, choc u nas akurat lezal od poczatku na komodzie. niestety juz je wycofano z rynku i teraz sa tyko te stoliki. stoliki mozna obejzec na zywo w sklepie mothercare i musze ci powiedziec, ze wygladaja na bardzo solidne. nie wiem na 100%, ale wydaje mi sie, ze mozna odczepiac od nich przewijaki i uzywac osobno w razie potrzeby. co poza tym - ostatnio kupilam krzeselko cosatto noodle i jestem bardzo zadowolona, a teraz mysle jeszcze o takim kolorowym activity center do zabawy, bo podpatrzylam u kogos tutaj na forum :) slyszalam, ze dobre sa tez ich lezaczki, choc osobiscie nie mialam okazji wyprobowac, za to ludzie narzekaja na ich foteliki do auta 0-13 kg bo sa podobno strasznie ciezkie. ja fotelika tez nie probowalam, tylko kupilam maxi-cosi, wiec nie mam porownania. jednym slowem: goraco polecam! swietna marka!

Gość hesia mesia
zanim cokolwiek kupilam przeczytalam mnostwo recenzji zamieszczonych w necie przez angielskich rodzicow. sa bardzo, ale to bardzo szczegolowe i wartosciowe. bardzo prosto znalezc je przez google; wystarczy wpisac w pole wyszukiwarki nazwe produktu + review i wyskakuje mnostwo stron z takimi recenzjami. :) dzieki nim mozna fantastycznie oszczedzic. ja np znalazlam mnostwo tanich pomyslowych wykopow z tesco czy mothercare wlasnie dzieki tym recenzja uzytkownikow, takze naprawde polecam. (dodam, ze jestem z polski, a w wlk. brytanii nawet nigdy nie bylam) ;) inetrnet to fantastyczne narzedzie.

Gość hesia mesia
tam u gory piszac stoliki mialam na mysli komody kapielowe oczywiscie. nie wiem czemu tak mi sie napisalo. przepraszam. :)

Gość barabora
mam wrazenie ze to wszystko napisała ta sama osoba:)

Gość hesia mesia
ja jestem ta sama osoba :) jeszcze nie mam rozdwojenia jazni, nie boj sie

Gość halabarda
Polecam:) ta firma staje się coraz bardziej popularna w Polsce, ja miałam z nią pierwszy raz styczność jeszcze kilka lat temu w Anglii. Rzeczy mają świetne, używam leżaczka, łóżeczka i wózka swifta. Wózek jest leciutki, prosty, podobny do Mclarena ale tańszy!!:) i moim zdaniem fajniejszy wizualnie, w ogóle rzeczy są sympatyczne, kolorowe ale nie pstrokate, funkcjonalne i porządne.

Gość cosatto to chyba ta sama marka
co KOOCHI no nie?