Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marija Dolores

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość Marija Dolores

Mam dość bzdurne pytanie do kobiet :D Otóż drogie Panie jak bierzecie wieczorem kąpiel, prysznic to ile siedzicie w łazience? Bo mój facet drze sie na mnie że za długo przesiaduje w łazience wieczorem. Około 40 - 60 min :) On uważa że powinnam 15, 20 min i wychodzić

Gość Marija Dolores
prosze sie wypowiadać

Gość fhfghf
ale sama kąpiel lub prysznic ile zajmuje? nie licząc podkładów, toników, dłubania pod paznokciami itp :D

Gość Marija Dolores
Mi chodzi o wszystkie wieczorne czynności łazienkowe. Ja akurat myje zęby i biore prysznic i mi to zajmuje około 40-60min A jakiś tonik i kremik to szybciutko w łóżku nakładam. A mój facet robi mi awanture że ja leje wode która kosztuje i gaz i mam siedzieć tylko 20 min. :P

ja tylko prysznic ...najczęsciej 5-7 min rzadziej maks 30 minut. a mój chłopak myje sie conajmniej 20 minut w porywach do 1,5 godziny 😠 to naprawde irytujące :D

Różnie. Potrafie i 15 min.. ale to bardzo rzadko sie zdarza no i pytanie po co? Z reguly okolo godziny.... przeciez nie da sie wyrobic z tym wszystkim w 15 min!!!!

O dlugosc siedzenia w lazience to sie raczej moj facet nie czepia, sam potrafi siedziec godzine, bo jak twierdzi "musi sie wygrzac" smieje sie natomiast z mojej sterty kosmetykow.. On uwaza ze wystarcza samo mydlo i szampon i koniec.. :o

Gość Marija Dolores
Kosmetyki tez lubie chociaz ograniczyłam juz ich kupywanie A jakie macie rachunki za gaz?

Gość no wpisujcie sie

bez burzuazji, jednak o samym mydle i szamponie bym nie wyzyla. conajmniej jeszcze odzywka, krem do twarzy i balsam :P

Gość 3 razy M
Zapraszam do głosowania blog prowadzony przeze mnie i mojego Narzeczonego od początku naszej znajomości. www.3-razy-m.blog.onet.pl SMS o treści A00080 pod numer 7144 blog w konkursie: http://www.blogroku.pl/3-razy-m,gw4ln,blog.html UWAGA !!! Dochód z sms zostanie przekazany na turnusy rehabilitacyjne dla osób niepełnosprawnych ( info: http://www.blogroku.pl/ )

Gość tak mało kobiet jest na tym
forum?

Gość Marija Dolores
To czemu on sie mnie czepia?

Gość co wy tak długo robicie
pod prysznicem ja to max. 10min, czasami dłużej jak mam lenia a tak to szybciutko myję całe ciało i wychodzę. Przecież myję się codzinnie więc nie muszę jakoś mocno się szorować albo 'namaczać" żeby odeszło. Po kąpieli myję żęby, twarz, kremuję i balsamuję ciało (chociaż nie codziennie) i to wychodzi max do 30 min. A czasami to w 15 min wyrobię się ze wszystkim

Gość marija Dolores
O nie zepsułas topik :P miałam go pokazac swojemu facetwoi żeby zobaczył a tak przeczyta twój wpis i bedzie "da sie?" :)

Gość Marija Dolores
No wypowiadać sie

a no niestety.... moglas uprzecic ;) Ja tez moglabym w 15 min sie wyrobc, tylko po co? To czas na relaks i przyjemnosci:D a wode mamy w czynszu i dopiero za przekroczenie okreslonego limitu doplacamy. jednak do tej pory sie nie zdarzylo.. i moge sie taplac godzinami w lazience :P pozatym moj facet ma czas dla siebie wtedy :P

Jak mieszkacie razem i nie zdarza sie zeby byl sam, to moze zargumentuj to tym, ze ma czas na ogladanie golych panienek, tak zebys nie widziala i sie nie denerwowala :D hahahah

Gość no ja też nie rozumiem i mnie
koło godziny dwóch chyba, że sie spiesze, to dziesiec minut