stakato29 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Witam Mam taki problem a mianowicie w 21 dniu cyklu przez 1,5 dnia miałam lekkie krwawienia z pochwy w zasadzie widoczne tylko przy podcieraniu. Wydzielina miała kolor różowy, a na samym początku był to śluz z nitami krwi. Dziś 23 dc i wszystko ustało. Nie mam żadnych innych niepokojących objawów. Dodam,że miesiączkuję bardzo regularne co 30 dni. Nigdy nie miałam krwawień pomiędzy cyklami. Będę wdzięczna za pomoc :) Może którejś z Was wystąpiło podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 13, 2010 gdzieś znika mój wątek o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 13, 2010 - może to być spóźniona owulacja - zagnieżdżenie zarodka, jeśli zaszłaś w ciążę - niski poziom progeteronu nic innego mi do głowy nie przychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Styczeń 13, 2010 Moje pierwsze skojarzenie - krwawienie implantacyjne. Mogłaś zajść w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikikimi Napisano Styczeń 13, 2010 jesli masz długie cykle moze to byc krwawienie owulacyjne lib po prostu krwawienie miedzycykliczne ( zdarza sie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 13, 2010 może ktoś jeszcze orientuje się w tym temacie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamamaliny Napisano Styczeń 13, 2010 Czy to krwawienie wystapilo po stosunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Kiedy wystąpiło krwawienie tego dnia akurat nie kochałam się z mężem, stosunek odbył się poprzedniego dnia i było wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamamaliny Napisano Styczeń 13, 2010 Moze zatem miec na to wplyw stosunek. Ja czesto tak mam. Na tydzien przed spodziewanym okresem, mam takie plamienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Tyle, że u mnie nigdy wcześniej nic takiego nie miało miejsca, a kochamy się dość często:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamamaliny Napisano Styczeń 13, 2010 Może masz nadżerkę. A czy krwawieniu towarzyszył ból brzucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Nie inne niepokojące objawy nie występują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ilzaaaaaaa Napisano Styczeń 14, 2010 Tez tak mam .. dokalnie jak autorka topiku, kiedys mialam taki sluz na kilka dni przed miesiaczka..... a teraz az za 11 dni ??? !!! Tez nie wiem co to moze byc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Zrobiłam wczoraj badanie progesteronu wynik23,3ng/ml norma 1,5-20 o niskim progesteronie zatem nie może być mowy :/ W 1,5 dnia plamienia ustały teraz już ok ale zastanawia mnie teraz ten wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mioko ono Napisano Styczeń 15, 2010 masz podwyższony progesteron, czyli może to świadczyć o ciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Dalej temp podwyższona rano w pochwie powyżej 37 stopni. Za dwa dni powinnam dostać @ no zobaczymy :) To 2 miesiąc starań w pierwszą ciążę zaszłam za pierwszym razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojaojaojaoja.. Napisano Styczeń 18, 2010 No to jeśli nie przyjdzie okres, to .. gratulacje:) To mogło być plamienie implantacyjne (które właśnie zdarza się w okolicach 7 dpo). Oczywiście jak zawsze test prawdę Ci powie, bo zdarzają się ciąże biochemiczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Okaże się w środę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Test pokazał 2 kreseczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2013 Witam!! mam taki sam problem jak autorka tylko że u mnie wystąpiły lekkie plamienia w 11 cyklu i to zauważyłam podczas podcierania i muszę zauważyć że nie mam żadnych boleści brzucha pierwszy raz tak mi się zdarzyło i też dzień szybciej uprawiałam stosunek.Nie wiem co o tym myśleć pomoże mi ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylka12 Napisano Sierpień 13, 2015 Witam odswieze post w sobote dostalam miesiaczke w poniedzialek sie skonczyla byla silna, we wtorek przy podtarciu papier byl rozowy za kazdym razem wkladka byla czysta , wczoraj po stosunku bylo tak samo co to moze byc? Dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach