Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seeelaaaviiii

lat prawie 25, tylko nie udane znajomości - czas się pogodzić

Polecane posty

Gość seeelaaaviiii

z tym że już mogę być zawsze sama. Przykre ale na dzień dzisiejszy bardzo realne:(:(

Gość moskala
nie załamuj się, życie potrafi zaskoczyć, moje życie uczuciowe także nadawałoby się na kilka scenariuszy filmowych (najprawdopodobniej jakiejś czarnej komedii:P) ale najważniejsze to patrzeć pozytywnie.

Gość seeelaaaviiii
pewnie masz rację....ale co mi z pozytywnego myślenia, ile lat jeszcze tak będę mysleć? 10? 15? a może więcej, kiedy wreszcie powiem sobie dość? Przecież jak ciąglę wiążę się i trafiam na dziwnych ludzi ma być nagle o niebo lepiej?:)

Gość moskala
Mam 24lata i mam tak samo jak ty.właśnie dziś zamierzam zakończyć kolejny nieudany związek ale jeszcze się nie poddałam :)

Gość nieudana również nauka
języka polskiego :)

Gość seeelaaaviiii
'nieudane' oczywiście miało być, przeoczenie, jak zwykle lincz był pierwszy - zawsze można liczyć na kafe;)

Gość dddeww
Dopiero 24 Ciesz sie ze nie masz bahorow i meza i nie jestes kura domowa

a mnie przeraza mysl ze za 1,5 miesiaca skoncze 25 lat, zyje w luznym zwiazku prawie 2 lata:( i tez mam czarne mysli ze zostane samotna :( mam pecha w milosci, bo w zyciu sobiue radze

Gość seeelaaaviiii
sinueczka - to znaczy że co? nie jesteś jego pewna i nie bierzecie ślubu itp? bycie w związku czy to formalnym czy nie nie oznacza od razu bycia kurą domową, a żeby mieć bachory to musiałabym się gdzieś bzyknąć na lewo

Gość moskala
Zawsze może by gorzej ja wychodzę z tego założenia. na szczęście mam spore grono oddanych przyjaciół i z każdego doła i zawodu miłosnego potrafią mi pomóc się podnieść..swoją drogą chciałabym wreszcie trafić na TEGO WŁAŚCIWEGO ale przeszkadza mi w tym skłonność do nieodpowiednich mężczyzn

ja bardzo chciałabym , ale on nie,mimo ze wiek wskazuje jego dojrzałosc to widocznie nie psychika podczas rozmow zbywa powazne tematy ze moze za 2 czy 3 lata, ze jemu sie nie spieszy z zakladaniem rodziny (i tez niewiadomo czy ze mna) itp mnie to boli dlatego powoli zaczynam odsuwac sie od niego, rozgladac ... i tez boję sie ze zostane sama ps. jesli chodzi o stwierdzenie kury domowej, to nie kazda matka i zona musi nia przeciez zostac prawda? to indywidualna kwestia

sinueczka przeważnie jest tak że jak ludzie nie chcą z jakiegoś powodu długo ślubu, boją się tego, unikają rozmów na ten temat i tak dale, nie chcą się zaręczać to gdzieś tam na dnie świadomości (albo całkiem świadomie) zostawiają sobie furtkę : będę z toba ale się nie wiążę bo a nóż poznam kogoś lepszego. Oczywiście, że są rozwody, separacje i tak dalej, ale chociaż w momencie podjęcia tej decyzji jest przekaz: kocham Cię i wierzę że będziemy zawsze razem....w momencie gdy któraś ze stron nie jest gotowa albo ma milion wymówek to oznacza: kocham Cię, ale zakładam że moge nie być z Tobą np za rok.... także zastanów się:(

wiem to własnie, nawet osotatnio zapytałam sie go wprost czy liczy na to ze pozna jeszcze kogos ? ze czeka na te jedyna ? czy to nie ja ? nie odpowiedzial mi wprost,powiedzial tylko ze nie szuka, jest juz tym zmeczony ale nie wie co zycie przyniesie za miesiac, za tydzien ...:(

:( kurcze to sama widzisz:( i chyba rozumiesz że tu nie chodzi o to czy ktoś ma 'parcie na ślub i dzieci' itp bo różne opinie zaraz mogą się wylać;) Nie znam tego Twojego faceta, ale ten typ i owszem....po prostu boi się odpowiedzialności za drugą osobę, fajnie jest brać ale dawać już niespecjalnie:( Przeraża mnie ten świat, jeśli wszyscy tacy to na serio wolę być sama

Gość moskala
siunieczka- niezdecydowany :( nienawidzę takich facetów.mój ostatni nie mógł się zdecydować czy chce być ze mną czy dalej kocha ex,miałam dość czekania i kopnęłam go w tyłek.i teraz na żadnym facecie mi już nie zależy.ech,zakochać się...

a ja znałam takiego jednego, który mówił że on chce tylko mieć spokojne i łatwe życie, boi się związków bo np ze swoją poprzednią tego łatwego życia nie miał bo......przytłaczaly go codzienne czynności takie jak......płacenie rachunków;) I ktośby pomyślał że taki dojrzały bo ma 30 lat....

ja go pewnie tezkopne w tyłek, ale jak sie 2 tygidnie nie widzimy to juz tesknie i boje sie znowu ze jak poznam nowego to bede myslec o tym i porownywac go ..miałam juz taki przypadek pol roku temu :( uzaleznilam sie od niego >? nie moge zyc bez niego mimo ze ma tyle wad ?

znowu ze jak poznam nowego to bede myslec o tym i porownywac go ..miałam juz taki przypadek pol roku temu tak jest, chyba że ten nowy okaże się Twoim super facetem wreszcie i nie będzie trzeba zadnych porównan a nawet jak będą to wypadną przy nim blado uzaleznilam sie od niego >? nie moge zyc bez niego mimo ze ma tyle wad ? Możliwe, a może po prostu boisz się że zostaniesz sama

moj za pol roku skonczy 28 i co z tego ?:( wiek o niczym nie swiadczy bo jest tyle facetow 24 letnich w zwiazkach maleznskich, albo planujacych przyszłosc ... dlaczego zawsze przyciagam facetow po przejsciach ? moj byl w zwiazku 2 lata i chcial sie zareczac, ale ona go zdradzila i wpadla z innym, rozumiem ze sie przejechal ale to juz bylo ponad 4 lata temu ..jak dlugo mam czekac i rozumiec go ? :(

Gość karolajn1111111111111111111111
hej dziewczyny ja mam ten sam problem w tym roku 25 minie bylam w kilku zwiazkach ale niestety wszystko sie konczylo predzej czy poznije obecnie jestem sama i zaczynam juz sie przyzwyczajac;/

no wlasnie ale pocieszam sie faktem ze mam sporo kolezanek ktore maja po 33, 34 lat i nadal nic wiec moze jeszcze zdaze przed nimi:P

a ja nie mam takich kolezanek ani kuzynek ... mlodsze ode mnie o 2 lata czy o 4 juz maja slub albo sie zareczaja heh

siuneczka nie przejmuj sie ja za to mam siostre cioteczna rok mlodzsa ode mnie i jest juz zareczona no i co mam powiedziec?? oczy calej rodziny skupione sa na mnie a tu nawet faceta brak hehehe

mam 7 kuzynek , wszystkie w ostatnim czasie pochajtały sie ,.... malo tego te mlodsze... 19 stki juz mysla o zareczynach ahhahahaha jestem kosmitka?;d

siuneczka nie martw sie ja tez chbya jestem kosmitka;/ ale mam nadzieje ze niedlugo znajdzie sie jakis podobny kosmita i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie hee

hej no ale nie żyjemy w dawnych czasach tak? poza tym co to za radocha wyjść za byle kogo i być nieszczęśliwą a pozory stwarzać żeby rodzina się cieszyła. Jakby mi nie zależało tylko jakbym myślała aby chłop to dawno bym już była mężatką ale wiem że nie byłabym zadowolona z żadnym z tych kolesi.....

Gość dr. Evil
chcesz pozbyć się samotności? obniż cenę a kupiec się znajdzie natychmiast