Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaJA

Pomóżcie!

Polecane posty

Gość zaniepokojonaJA

Witam! Od pewnego czasu nie daje mi spokoju myśl czy testy mogły dać niepoprawny wynik. Zrobiłam ich kilka, a ostatni z nich po ponad 5 tygodniach od stosunku i wynik był negatywny. Miałam 2 razy okres, ale dosyć skąpy, a od jakiegoś czasu jest mi często słabo, mam mdlości i napuchniętą dolną część brzucha. Zauważyłam też, że śluz płodny, rozciągliwy pojawia mi się kilka dni po miesiączce i przed nią.Czy to normalne? Wybieram się do ginekologa w poniedziałek, ale do tego czasu wolałam zapytać innych o zdanie.

Gość zaniepokojonaJA
Nie wiem czy mogę już przestać myśleć o tym, że jestem w ciąży, bo czasem słyszy się o tym, że nawet w 2 miesiącu ciąży test był negatywny.

Gość JAA21
A czy śluz rozciągliwy może występować w ciąży?

Nigdy nie słyszałam, aby test się pomylił w trzecim miesiącu ciąży. W internecie można napisać różne bajeczki, a naiwniaczki wierzą. A śluz rozciagliwy oznacza dni płodne i na pewno nie występuje ani w ciąży, ani kilka dni przed miesiączką(między 10 a 16dniem przed jest szczyt śluzu). Musisz troszkę poznać swój organizm, skoro decydujesz się na współżycie