Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodatki

dodatki broszki, korale, kolczyki

Polecane posty

Gość może byc
mogą być.

Gość udttlo
nie w moim guście i mi się nie podobają, ale pewnie się napracowałaś przy tym i liczę, że zainteresuje się twoimi dziełami ktoś kto lubi takie ozdoby:) powodzenia

Gość dodatki
Dzięki:) Wiem, że nie każdemu taki typ dodatków odpowiada i dobrze, bo przez to panuje różnorodność:) ale i ta polecam:)

Gość a mi się podobają
takie kwiaty broszki, dużeee, kolorowe. Super!!!

Nie podobają mi się, widziałam na Allegro dużo ciekawe typu hand made, ale jak to się mów praktyka czyni mistrza ;) powodzenia

Gość Ale o co chodzo
Wszystkn rzecz gustu. Mi sie podoba taki handmade. Sledze allegro i in.i te trzymaja poziom. Tak trzymaj dalej! Rowniez powodzenia.

Gość dodatki
no i fajnie że wolisz tamte dodatki. ale nie uważam ze są lepiej wykonane czy bardziej pomysłowe, po prostu inne:) a nawet CAŁKOWICIE inne:) Moje broszki są wykonane bardzo starannie, są przemyślane i wykonane zupełnie inną techniką niż tamte. pozdrawiam

Gość Hand made fan
teraz jest moda na hand made, wiec kazdy kto nie ma pomyslu na zarobek a w miare dovrze operuje igla i nitka, bierze sie za wytwarzanie "oryginalnej i niepowtarzalnej" bizuteríi i ozdob ... i w gruncie rzeczy mamy na allegro mase takich samych broszek, kolczykow, naszyjnikow. robionych przez osoby powielajace to co bylo i jest. twoja bizuteria jest nudna. te "ozdoby" nie sa nawet ladne. kiedy w koncu ci hendmejdowi aŕtysci zrozumieja, ze nie wźystko co wytworzone recznie jest piekne. to jest dziedzina dla osob, ktore maja glowe pelna pomyslow. ty vhyba nie masz ..

Gość dodatki
hand made fan- dzięki za opinię na temat mojego rękodzieła :) bo o to w sumie prosiłam. Ogólne dywagacje na temat współczesnego rękodzielnictwa mnie nie interesują. Robię swoje i wiem, że robię to dobrze.

Gość annop
Mi sie podobaja te broszki i korale, nie wiem o co chodzi tamtym. szkoda ze mieszkam za granica bo bym zamowila sobie, a tak droga przesylka jest.

Gość dodatki
Gość Strzal w 10
Jak dla mnie ta ostatnia broszka to strzal w dziesiatke. Niezla gratka! No ale narzekac mozna..nie ma opcji kup teraz...bo bym kupila. Aw aukcjach nie mam szczescia. Ale BROCHA W DECHE!

Gość dodatki
a nóż szczęscie dopisze, więc zapraszam do licytacji!

Gość Dodatki
Sama sobie odpowiadam na własne pytania ;) Pozytywnie komentuję, i dziwię się, że komuś się może nie spodobać. Coż ... Takie plusy bycia anonimowym ... hehe