Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferrreeee

CIĄGLE CZYTAM TU ŻE FACECI MNIEJ SIE PRZEJMUJĄ - BZDURA

Polecane posty

Gość ferrreeee

Faceci przeżywają jeszcze większe problemy tylko o tym nie mówią. Zamiast zadzwonić to kombinują żeby nie zadzwonić za wcześnie, bo wyjdą na frajerów. Strasznie łatwo ich urazić, bo wszystko biorą do siebie, kobiety mają dystans a faceci nie maja dystansu do siebie. Przeglądam forum i pełno tu rad typu - "on pewnie ma ci gdzieś, on już o tym nie mysli" przecież to totalna bzdura. Facet sie stara żeby wyglądało że on ma to gdzieś a w rzeczywistości przejmuje sie każdym odrzuceniem i jest dumny jak paw z każdej oznaki naszego zainteresowania. A w większości udanych związków które znam pierwszy krok wyszedł ze strony kobiety, po czasie nikt o tym nie pamięta i mnożą sie takie fałszywe opinie że "warto nic nie robic bo jak on chce to sam sie postara."

Gość powiedziała co wiedziała

Gość Józek
Nie znasz facetow, tylko frajerow wlasnie. Facet sie nie przejmuje tylko robi co chce.

Gość ferrreeee
Jasne, udawaj tak dalej. Największym frajerem jest właśnie facet który udaje że nic zupełnie nic go nie rusz gdy tymczasem całe otoczenie widzi że on sie naprawdę wszystkim przejmuje. Tylko on sam sądzi że jest taki "chłodny" i obojętny..

Gość mądra się objawiła na kafe....
" Facet sie stara żeby wyglądało że on ma to gdzieś a w rzeczywistości przejmuje sie każdym odrzuceniem i jest dumny jak paw z każdej oznaki naszego zainteresowania." TO JEST DOPIERO BZDURA! Facet milczy, bo z natury lubi SAM SIĘ UPORAĆ Z PROBLEMEM! Wcale nie udaje, że ma coś gdzieś, głupia babo:O

Gość Józek
Nie znam facetow, ktorzy sie zastanawiaja czy nie dzwonia za wczesnie, bo to frajerskie. Dzwonia kiedy chca. Nie znam facetow co biora do siebie to co mowia o nich laski. Nie znam tez facetow, ktorzy staraja sie ukryc swoje zainteresowanie kobieta ale tez nie znam zadnego, ktory bedzie za nia ganial pare tygodni liczac, ze ja przekona.

Gość jaaaaaaaasne
CIĄGLE ktoś tu pisze że facet ma :"wszystko w dupie" , ja napisałam ten temat, bo akurat czytałam to forum, i ciągle te same rady, to jest właśnie bzdura, facet może i chce sie sam uporać z problemem, ale to nie znaczy że nie przeżywa, już mnie wkurzaja na okrągło te same rady. Kobieta więcej mówi a facet nie, uczucia każy przeżywa tak samo. Te komenty powyżej tylko pokazują jakieś głupie opinie o facetach. Nie twierdze że wiem lepiej, tylko UWAŻNIE czytam to forum i ciągle sie powtarza to samo, "on ma cie w dupie itd" i to ma być rada dla wszystkich ŻAL. Gdybym sądziła że każdy facet ma mnie w dupie, nie miałabym chłopaka..

Gość aaaaaaaaataaaaaammmmm
" Gdybym sądziła że każdy facet ma mnie w dupie, nie miałabym chłopaka.." chłopaka masz dlatego, że jesteś kobietą a nie kafeterianką wychowaną:D

Gość Józek
ale znam za to facetow ze sprzetem 23 cm :) i umieja go uzywac, sprawdzilem oralnie i analnie ")

Gość jaaaaaaaasne
Szczerze to mam go dlatego że sie postarałam trochę, i nie zrezygnowałam, chociaż ciągle ktos mnie do tego namawiał!!!! Nie znając jego koleżanki radziły mi żebym dała sobie spokój bo on na to nie zasługuje. Tutaj można sie załamać, każda kobieta której zalezy to frajerka.