Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialam cala serie

Glod

Polecane posty

Gość mialam cala serie

Jestem 3 miesiace po porodzie,nie chudne a co gorsze ,caly czas czuje glod.Czy ktoras tak miala?Jak ograniczyc glod i schudnac?

Gość mialam cala serie
Wygladam juz jak maciora i nie moge przestac :( pomocy.

karmisz piersia? to normalne widocznie brakuje ci witamin itp, wez jakies witaminki taki glod jest normalny, cialo chce wrocic do normy, tylko musisz rozsadnie jesc, duzo owocow i warzyw i pij duzo wody. ja tez na poczatku duzo jadlam

karmisz piersia? to normalne widocznie brakuje ci witamin itp, wez jakies witaminki

Gość mialam cala serie serie
tak karmie piersia

to karm kochana dalej, ja karmie 18 miesiecy i schudlam 10 kilo. a jem teraz juz wszystko, nawet pelno slodyczy, bo uwielbiam :) po porodzie nie mialam wcale brzuszka a po 3 mies karmienia wygladalam na 4 miesiac i normalnie pochlanialam wszystko :) za chwile zaczniesz chudnac, az sie zdziwisz, buziaczki i nie martw sie

a na uczucie glodu pomaga picie duzo wody, ja wypijam kolo 2 czasami nawet 3 litrow. jak sie przyzwyczaisz to bez butelki wody bedziesz sie czula jak bez reki. ja jak teraz nie wypilabym wody, to czuje sie slabo i pekaja mi usta

Gość mialam cala serie serie
bardzo Ci dziekuje za rady i pocieszenie :)

Gość klawiaturka123
ja jestem juz po porodzie 9 miesiecy, w 3 miesiace po porodzie zrzucilam wsio po jakims czasie tez mialam takie ssanie i 5 kg na plusie nie wiem co mam robic

do klawiaturki, to jest normalnie ja niechudlam caly czas, bylo tak ze schudlam, za chwile przybralam i tak w kolko, nawet tesciowa pytala sie meza co jakis czas czy czasami nw ciazy nie jestem :) ale i tak wyjdzie na twoje tzn, schudniesz duzo bardziej niz zdolasz przytyc :) buziaki