Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

nigdy nie mow nigdy........

Polecane posty

no i sie stalo, ze zawiodlam sie na przyjacielu, zawsze sie smialam kiedy ludzie mowili ze nigdy sie do konca nikomu nie ufa..ja w to nie wierzylam, az do teraz, zaczelam brac pod uwage teraz moje wartosci w zyciu..

Gość widze słonce
to nie nowosc

wlasnie to byla kobieta... jedyna moja przyjacioka ktorej ufalam tutaj..nic, chyba trzeba zaczac wprowadzac w zycie inny plan..............kto ma miekkie serce musi miec twarda dupe

witaj mo :) ❤️ przynajmniej wirtualnie mam lepszych znajomych 🖐️ jak tam przepisy ktore ci podalalm? hehe

Gość zrezygnowalam
nie mozna polegac na kobietach. Tylko osoba z malym zyciowym bagazem zaufa bezgranicznie kobiecie.

Gość bo nie wolno byc..
w zyciu naiwnym..a potem zwalac wine na innych:P

no ale jaka to naiwnosc, przeciez nie mozna w zyciu kalkulowac, albo zyc na wiecznym dustansie do ludzi, to co tylko rodzicom sie teraz ufa i tyle? bez sensu to, ja wole zyc realistycznie, pokazywac uczucia, nawet jak ktos je zrani, tylko ze po tej osobie sie tego nie spodziewalam..

Quicksand, "Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz co? I bym teraz k**wa nie miał ręki." ("Chłopaki nie płaczą" - Fred). :o

Gość bo nie wolno byc..
Jak nie bedziesz kalkulowac, to musisz wybrac, miedzy ..twarda lub miekka..a co zgadnij..:D? ( ale sie rozpisala no!)

Gość zrezygnowalam
dokladnie - w zyciu nie wolno byc naiwnym, trzeba isc twardo po ziemi - bo czas mija bezpowrotnie

Gość zrezygnowalam
i nie warto robic lodow w audi bo wazna jest tez reputacja

blokers>> wiem, hehe znam ten cytat, ale ja mam nie przydatne na dzisiejszy swiat wartosci i nie wiem czy da sie je zmienic, w przeciwnym razie nie bylabym soba, jestem za bardzo ufna i szczera, ale wiewsz wychodze z tego zalozenia ze w zyciu powinno byc tak ze jezeli kogos kochasz (teraz mi chodzi o zwiazki) to to ze z tej milosci podajesz sniadanie czasem do lozka tej osobie albo robisz herbate , nie powinno byc traktowane jako "ooo to teraz to wykorzystam i mi bedize robic tak uslugiwac caly czas" przez faceta, a tak niestety w zyciu jest, albo to ja jestem glupia 😭

Gość a co zrobiła
może ta sie to wytłumaczyc? może nie jest tka zła?

Gość salonowa baronowa
🖐️ jak tam samopoczucie? Moje dzisiaj zdecydowanie lepsze:classic_cool: Quickstand, ja mam jedną kumpelę (poznaną tu na kafe) ale mieszka w innym mieście, więc kontakt mamy głównie przez neta, choć zamierzam ją odwiedzić niebawem znów, gdy śniegi stopnieją

co zrobila ? miala mi pomoc jak to sama powiedziala bezinteresowanie, ale ja jej pwoiedzialam ze postawie jej przyslowiowe piwo, no a teraz policzyla sobie za ta jej pomoc kase:o poprosilam inna kumpele ktora bez wahania mi pomogla za darmo, bo to nie jest rzecz za ktora sie placi, tylko zwykla ludzka przysluga

Gość salonowa baronowa
a tak to wolę trzymać ludzi na dystans, bo właśnie nie umiem ufać, wiem jacy mogą okazać się ludzie w różnych sytuacjach jak ich coś przyciśnie

blokers a to prawda ze fan ci wyslal fote swoich nagich jader a ty mu powiedziales "spadaj pedale i zabierj swoje wory ze soba" 🖐️ cos w tym stylu

Quicksand, nie :) Przysłał mi foty w ubraniu ale mnie chłopcy nie pociągają :o więc dosadnie wyraziłem brak zainteresowania podobnym tekstem jak przytoczony przez Ciebie (nie pamiętam go już dokładnie) :o

Gość a co zrobiła
oja ale sucz... jak można dla przyjaciół robić coś za kase?!

Gość nie lubiłam Cie ale polubiłam
:D kurcze myslalam że jesteś głupia i w ogóle a teraz czytam i myślę , że jesteś normalna wrażliwa i w ogóle :) ciągle na kafeterii ludzie zaskakują mnie pozytywnie :) przepraszam za moje niemiłe teksty do tej pory 🌼 (a było ich ze dwa ,trzy :o :( )

hehe zqzwyczaj ludzie oceniaja po okladce, taaaak pusta blondi ...slyszalam juz to :o blokers>> ty to masz powodzenie, sorki ze z topikiem jestem do tylu, ale musialam pogadac o udostepnieniu kompa na dluzej :P