Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emzz

Czemu on ucieka?

Polecane posty

Miesiąc temu na zajęciah pozalekcyjnych poznałam starszego chłopaka ze szkoły.Od razu mi sie spodobał, więc ciagle na niego zerkałam, wydawało mi sie, że on także.Postanowiłam go poznać i zagadac, ale... wydaje mi sie, że mnie unika.Kiedys wracając ze szkoły, gdy zobaczył mnie na przystanku, obszedł mnie szerokim łukiem, chociaż jedziemy w te samą strone, jednym autobusem.Mam też wrażenie, że jego klasa mnie nie lubi - jego koledzy zawsze patrzą na mnie tak dziwnie :/ Nie sadzę, aby On miał jakis powód żeby mnie nie lubic, w końu się nie znamy. Słyszałam, że jest troche niesmiały, ale czy to dlatego tak ucieka :) ? Chciałabym jakoś okazać mu swoja sympatie i pomyślałam, że wyślę mu walentynke, ale czy to dobry pomysł?

Gość Wróżka Milagros
moze bal sie ze sie zaczerwieni..nikontrolowany objaw i uciekl.

Gość goń króliczka

Gość ou.
chyba mam podobny przypadek. też nie wiem kurka o co chodzi (tzn, w u mnie nie ma zadnych kolegow czy cos zeby mnie nie lubili.wrecz [przeciwnie na imprezie był razem z kumplami ,zatanczyłam z 1 z nich,2 poprosił kolezanke, bawilismy sie razem, a ON nic, skonczylo sie na marncyh kilku spojrzniach..;/ o co cohdziło? był za wolny? czy sie wstydzi.;/

Gość hm.........
ucieka bo wydajesz mu sie pewnie natretna tym swoim patrzeniem, jestem przekonana ze to nei niesmialosc tylko po prostu mu sie nie podobasz i tyle, nie wysylaj tej walentynki bo sie osmieszysz... ? takie me zdanie:) pozdrawiam :D

Gość ou.
nom walentyna to troche nie te czasy;/ twoja sytuacje da sie jakos wyjaśnic, a ja co mam powiedziec.;|

Gość udttlo
ale miło mi się to przeczytało:) aż wróciły wspomnienia kiedy miałam 14 lat i też się tak głowiłam, nawet pamiętnik pisałam:) wspaniałe czasy i życze tylko takich rozterek i problemów:)

Gość Wróżka Milagros
No facet sie nie zachowuje, jak mu zalezy przełamie strach, niesmiałosc. Im starszy, tym bardziej to działa:) co innego kobiety:)