Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagi28

Mój facet to pasożyt i nierobol -dotarło do mnie

Polecane posty

Nie no ja bym go zostawiła.Bo skoro to już trzy lata trwa i ty musisz za wszystko płacić,a on ciągle szuka pracy i nie znajduje.Myślę,że nie za bardzo chcę mu się pracować skoro nie mógł utrzymać wcześniej pracy.A jeśli wcześniej sobie jakoś radził to i teraz sobie poradzi.On jest po prostu wygodny,ty mu dajesz na wszystko pieniądze i jest dobrze.powiedz żeby się wyprowadził i tyle.

Gość hahahehe
oj hipokrytki a facet utrzymujacy kobiete to wg was facet zaradny :D ciekawe czy autorka swoje kolezanki nazywa po imieniu tzn. pasozytami..

Gość Ską ja to znam
Dagi28 skończ z nim! To najlepsze rozwiązanie uwierz mi. Przeszłam przez to więc wiem co mówię szkoda Twoich nerwów dla takiego palanta! Tylko przygotuj się na to, że taki typ jak on będzie Cię na kolanach błagał, zebyś go nie zostawiała, i będzie obiecywał że sie zmieni. Musisz być silna i mu nie ulec!!!

Gość rggfgtftgrf
straszne co piszesz;/ mam wrazenie ze z moim tez tak bedzie on nie pozwoli mi odejsc;( obiecywał wiele razy ze sie zmieni dałam mu ostatnia szanse zobaczymy co z tego wyniknie najbardziej sie boje ze bedzie wystawał pod moim domem mieszka kilkanascie km odemnie i nie bedzie miał czym wrocic(nie ma auta)wiec bedzie stał na zimnie:/

Gość rggfgtftgrf
wie ze mam miekkie serce i wpuszcze go do domu;/

Gość meeeeeeeen
a co to twoj problem ze bedzie stal na zimnie? sam sobie zgotowal taki los, jak jest niudacznikiem i se pracy znalezc nie moze.

Gość Kasta_007
ISTNY FERDEK ZE ŚWIATA WEDŁUG KIEPSKICH HAHAAHHA

Gość maliczkka
"najbardziej sie boje ze bedzie wystawał pod moim domem mieszka kilkanascie km odemnie i nie bedzie miał czym wrocic(nie ma auta)wiec bedzie stał na zimnie:/" polewka na maxiorka hahah

Gość meeeeeeeen
walic takich facetow. facet MUSI zarabiac

Gość maliczkka
meeen--> amen

Gość Wróżka Milagros
Ok. To dlaszy ciąg. Wyrzuciłaś go. I co? jakiego sobie znalazłas?:)

Gość Ską ja to znam
jak mozesz się martwić o to czy będzie miał czym wrócić czy nie? W sumie też tak kiedyś myślałam, ale nie zapominaj że zasługujesz na szczęście!!! Opisuję wam moją historię bo chcę was ostrzec! Jak same nie zadbamy o siebie to nikt za nas tego nie zrobi. A tego kto podpisał się "hahahehe" najchętniej za ten komentarz udusiłabym własnymi rękami!

Gość rggfgtftgrf
smieszne?? przeraza mnie mysl o tym i on to dobrze wie chce sobie zaoszczedzic wstydu w rodzinie

Gość 222222
mój eks też był podobny, z tym że ja u niego mieszkałam a on bez przerwy tylko piwo, papierosy, nawet ze mną nigdzie nie wychodził, seksu też 0 praktycznie przez ostatni rok... na dodatek rozwalił mi auto jadąc po pijaku, które musiałam sama naprawiać za jakieś 3000 zł, nawet nie raczył oddać ani przeprosić :o z tym że mieszkałam z nimi bo on ma młodszego brata 12 lat, a zmarła im mama, taty też już nie mieli i jakoś nie mogłam się zebrać żeby odejść i zostawić młodego samego w domu, bo oczywiście starszy jak wiedział że ja jestem to znikał na całe popołudnia i wieczory jak tylko wróciłam z pracy :o co do jego pracy to też jak popracował gdzieś 3 miesiące to było wszystko, zresztą nawet tej kasy nie widziałam i nawet nie wiem na co szła... na szczęście jak odeszłam od niego to miał honor i nie prosił, nie wystawał, nie nachodził... w sumie życzę mu szczęścia, może w końcu ułoży sobie życie...

Gość meeeeeeeen
bo to prawda. baby chca zeby facet za nie placil w restauracjach. powinno byc pol na pol, raz baba raz chlop. proste?

Gość rggfgtftgrf
co wtakiej sytuacji zrobic?/ kiedy bedzie wystawał pod moim oknem?

Gość Ską ja to znam
Nie bądź głupia, to nie ty narobisz sobie wstydu, tylko on! Wiem co myślisz bo też tak kiedyś myślałam, ale uwierz mi po wszystkim w końcu odetchniesz. Poza tym nie masz się czego wstydzić bo jesteś bardzo uczuciową osobą i to nie twoja wina ze on to wykorzystał.

Gość 222222
no to co że będzie stał? ignoruj go i tyle

Gość maliczkka
ja bym udawała że nie ma mnie w domu, alebo że go nie znam, próbuję sobie wyobrazić taką meską cipę jak stoi pod domem oblubienicy do tego pada deszcza a ta meska cipa tak stoi i stoi i moknie w tym deszcze heheh

Gość meeeeeeeen
dokladnie, jak jest męską cipą to jego problem :)

Gość ano...
Zasłonić zasłony, zgasić światło i iść spać.:)

Gość Ską ja to znam
Jak to co otworzyć okno i pier***nąć donićą!!!

Gość rggfgtftgrf
wieczorem mnie nie ma w domu/?:/ on tego nie łyknie bedzie tak stał

Gość rggfgtftgrf
a jak zacznie dzwonic do drzwi ?? wydzwaniac na telefon??:/

Gość Ską ja to znam
Napewno masz być pewna siebie i się nim nie przejmować, a jak będzie się narzucał to idź na policję!!!

Gość ano...
Dlaczego nie ma? Jesteś i śpisz. :)

Gość ano...
Nie odbieraj, nie otwieraj, ignoruj. :)

Gość Ską ja to znam
Proszę Cię zostaw go!!!

Gość rggfgtftgrf
on jest natretny potrafił przyjezdzac do mnie po pijanemu samochodem a potem prosic zebym go odwiozła ja auta nie mam wiec musiałam jechac jego i zostac na noc nie było mozliwosci innej 3 razy tak zrobił

Gość 222222
jak zacznie wydzwaniać to wyłącz albo wycisz telefon, jak do drzwi to ignoruj, znudzi mu się takie stanie bez sensu...