Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojutrze

Ulubiona książka autorstwa Agathy Christie

Polecane posty

Gość pojutrze

czytacie jej książki?

Gość a ty jedną może
przeczytałaś i od razu temat zakładasz:P

Gość pojutrze
Nie, przeczytałam już sporo jej książek, teraz ściągam audiobooki. Lubię: Morderstwo odbędzie się Dom nad kanałem

Gość bardzo lubie jej ksiazki
Najbardziej te z Poirot i z p. Murphy. A te najfajniejsze wg mnie to "Morderstwo w Boze Narodzenie", "Morderstwo w Orient Expressie" i "Smierc na Nilu".

Gość pojutrze
właśnie dużo osób jako ulubioną wymienia mordestwo w orient express. Mnie o dziwo nużyła, ale chyba dlatego, że czytałam ją gdy była ciężko chora i leżałam akurat w szpitalu. ALe chętnie zobaczyłam ekranizacje A.C. Muszę się porozglądać za nimi ;)

polecam chomika ;)

nareszcie temat dla mnie :)! swego czasu zaczytywałam się książkami Agathy... to było sporo czasu temu i nie potrafie juz wymienić wszystkich tytułów, ale pamiętam, że duże wrażenie zrobiło na mnie - Dziesięciu murzynków - Morderstwo odbędzie się - Pani McGinty nie żyje parę jeszcze by się znalazło, ale teraz sobie nie przypomnę. Ogółem uważam, że Jej książki to mistrzostwo świata :)

Gość pojutrze
A widziałyście Wy ekranizacje A.C? Jeśłi tak, to czy - jak to często bywa- zawiodłyście się trochę? Ja oglądałam zdj. z filmu morderstwo odbędzie się, "mój" Poirot wyglądał caaałkiem inaczej :P

widziałam kilka, nawet niedawno w TV (to byla chyba "Śmierć na Nilu", ale głowy nie dam)i przyznam, ze ekranizacje nie robią na mnie wrażenia, zdecydowanie wolę książki... Zazwyczaj w trakcie filmu przypomni mi się treść książki, a jak się wie kto zabił to co to za przyjemność z oglądania..

Widzialam ekranizacje Orient experssu i jeszcze paru innych, ale kiepskie sa :/

Gość dejwida bołi
a proszę polećcie mi inne kryminały, które lubicie? Zasypiam teraz przy audiobookach A.C ale niedługo skończe przesluchiwanie ostatniego, który znalazlam na necie :( Chcę więcej czegoś w ten deseń! z góry dziękuję :*

Gość mala czarna ***
millenium- sprobuj

Gość lubczyko_O
godzina zero- bardzo fajna moim zdaniem

Gość ja mam chyba wszystko co
wyszlo w POlsce, sa to jedyne kryminały, jakie czytam. Najbardzie lubie chyba z p. Marple

Gość mi sie podobała
jedna książka Christie: "Śmierć Apacza koło sracza", czytaliscie? :classic_cool: ale nie było polskiego wydania, czytałam jedynie po bułgarsku...