Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salamandra123

Dziwna sytuacja. Co mogę zrobić???

Polecane posty

Gość Salamandra123

Już od dłuższego czasu podoba mi się pewien kumpel z klasy. Niestety do tej pory nie poznałam go zbyt dobrze. Na ostatniej imprezie u naszej koleżanki coś między nami zaiskrzyło. Najpierw fajnie nam się ze sobą gadało, a później jakoś tak wyszło, że zaczął mnie przytulać, trzymał mnie za rękę i w ogóle czułam się super. ;) Jednak na tej imprezie się skończyło. Teraz mijamy się w szkole, ewentualnie zamienimy ze sobą kilka słów na jakieś bzdurne tematy dotyczące pracy domowej itp. Niby tak zerkamy na siebie, wymieniamy uśmiechy, ale nieraz mam też wrażenie, że on mnie unika. Na dodatek jest też taki problem, że jego zawsze otaczają kumple, którzy uniemożliwiają nam ewentualną rozmowę. Nie wiem jak mam się w takiej sytuacji zachować, chciałabym coś zrobić puki ta sprawa jest świeża. ;) Jednak nie chcę wyjść na desperatkę, która wyobraziła sobie nie wiadomo co. Nie wiem, jaki jest jego stosunek do mnie. Będę wdzięczna za jakieś rady.

Gość Salamandra123
Tylko jak? Łatwo mówić, gorzej zrobić. Co ja mam mu powiedzieć?

Gość Wróżka Milagros
On powinien. A jak otaczają was obcy ludzie to przecież mozecie odejsc na strone itp. I po kłopocie.

Gość Salamandra123
Oczywiście pytam trochę załamanego

opierdziane gacie jest niemożliwy :p powiedz mu, ze zauwazylas, ze wasze stosunki nie wydaja się juz czysto kolezenskie, po tym jak się zachował, zapytaj czemu nagle "odwidziało mu się". jeżeli jest zwyczajnym dupkiem to zauwazysz to ;)

Gość Salamandra123
Ok brzmi nieźle, ale czy ja wiem. :-) Może jeszcze jakieś inne podpowiedzi?

możesz zawsze wyruszyć na głęboką wodę i zdecydowac sie na wiecej, mowiac o tym co czujesz, z tym, ze jezeli on nie widzi w tym przyszlosci, to bylaby to gra nie warta świeczki :)

Gość Salamandra123
No dokładnie, to byłoby dla mnie poniżające.

Gość Wróżka Milagros
Nie słuchaj go salamnadra. Nic nie mów. Jak facetowi zależy to wie co robic:)

Gość Salamandra123
Może jest zbyt nieśmiały. W końcu na imprezach alkohol robi swoje. Z jednej strony chciałabym zadziałać, jakoś przejąć inicjatywę, tylko tak delikatnie, a nie że od razu wyznam mu miłość i zacznę robić wyrzuty, że jest jak jest. Nie znamy się na tyle dobrze, żebym mogła urządzać mu takie sceny.

no i wlasnie. zreszta widze, ze dobrze wiesz czego chcesz :) porozmawiaj z nim wylacznie o tym co bylo, jak on na to patrzy ;) faceci też czesto potrzebuja bodźca ;)