Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

30 lat i rozódka

Polecane posty

Głupie pytanie, ale - Czy jakikolwiek facet chciłby ułożyć sobie życie z 30-tką po rozodzie, bez ddzieci ????????????????????????

?

Gość teraz to norma
zreszta jest duzo mlodszych rozwodek z dzieckiem, to jest dopiero problem, w tym wieku co Ty to najczesciej mezatki, rozwodki albo jakies skrzywione singielki

Bo czuje się fatalnie. Tak jakby mój czas na miłość minął.

Gość maliczkka
odpowiedź brzmi nie, chyba że złapiesz na ciążę w taki to sposób pewna osoba którą znam (rozwódka) złapała swojego obecnego męża

Gość gość
bez dzieci to jeszcze ok ale 30 lat u kobiety to bardzo dużo i młodość jest dawno za Tobą.

Gość gość
Są i 30 latkowie po rozwodzie. Jeżeli jesteś zadbaną kobietą i masz poukładane w głowie to oczywiście, że któryś się Tobą zainteresuje, ale pamiętaj że żeby kogoś znaleźć trzeba robić coś w tym kierunku. Nie zadręczaj się nie pewnością. Skorzystaj z pomocy wróżbitów ze strony : http://www.wrozka24.com/ i zadaj im nurtujące Cie pytania.

Gość gość
Nie martw sie tym...gdybys byla po 40 a nawet po 50 to wtedy bys mogla sie martwic.Jestes jeszcze mloda tak naprawde I jezeli zadbana to napewno znajdziesz jeszcze milosc.Jestem pewny;)

Gość gość
zależy jak bardzo rozepchana

Gość gość
Zakładając że nie straszysz to chętnych byłoby tysiące ale czy by sie wam ułożyło to już inna bajka. Ani rozwód ani brak dzieci nie ma na to wpływu.

Gość gość
Wszystko zależy od Ciebie. Ja się wyprowadziłam od męża, który mnie zdradzał, z którym mam syna, zanim dostałam rozwód poznałam mężczyznę, z którym jestem do dzisiaj i mamy syna. Poznałam świetnego gościa, mimo, że mówiłam, że nie chce teraz nikogo (miałam 26 lat), całkiem przypadkowo. Znałam go z widzenia, ale to tyle. Do dzisiaj wspominamy, że to był przypadek, że aż nie do wiary ;) dzień po tym, jak mnie poznał miał wyjechać za granicę, do pracy, ale.... nie pojechał, został ze mną. Ale podobałam mu się wcześniej, co po czasie mi powiedział ;) (wiedział, że jestem zajęta, potem, że urodziłam syna i mam męża, więc wiedział, że już niestety nic z tego), ale wszystko sie zmieniło. I się bardzo z tego cieszę, że tak wyszło, bo nigdy nie byłam tak szczęśliwa, jak od czasu, gdy poznałam obecnego partnera. Wiec głowa do góry, na pewno wszystko sie ułoży, ale nic na siłę, trzeba dac sobie czas (ja mimo, że dawałam sobie czas, czas sobie nic z tego nie zrobił;) )

Gość gość
najpierw pomyśl o sobie, potem o miłości. Na miłość przyjdzie czas. Niby 30 lat u kobiety to dużo, ale wszystko zależyo d tego, jaka jest, jak wygląda. Nie masz dzieci, to jest plus. Ja mimo, że znalazłam faceta, mając juz dziecko. Mamy też swojego syna, to często mi powtarza patrzac na mnie: jak na Ciebie patrzę, to wcale się nie dziwię, że Ci dziecko zrobiłem, jesteś śliczna. Dodam, że mam 28 lat, a niedawno facet z administracji osiedla przyszedł i prosił o kogoś dorosłego ;) po czym się zreflektował, no chyba, że Pani tak młodo wygląda :D

Gość gość
Teraz to same rozwódki i rozwodniki w każdym możliwym wieku. Dzisiejsze pokolenie to już nie dzisiejsi 60 latkowie których zahartowała komuna i byli skłonni do kompromisów.

Gość gość
Idź w obieg. Jak cie z 15 przeleci to może któryś zostanie na dłużej. Może nawet na dwa-trzy tygodnie....

Gość gość
Ułożyć może nie, ale włożyć to na pewno. Umówimy się?

Jeśli nie przeszkadza Ci mój wiek (22 lata) i jesteś ze Śląska, możesz napisać na maila: adamek141@vp.pl Ostrzegam tylko, że raczej szukam wrażliwej romantyczki, takiej która zbyt często nie imprezuje i jest dość spokojna ;)

Gość dawny cream
jak nie masz dzieci to napewno sobie kogos znajdziesz

Gość samotny kawaler po 40ce
Ja mam 43 lata i jestem starym kawalerem po 2 kilkuletnich związkach, bez dzieci i partnerki. Szukając kobiety teraz, kieruję się głównie tym, czy nie ma dzieci, bo chciałbym mieć jeszcze swoje, a koiety, które miały dzieci wcześnie, już nie chcą przechodzić tego od nowa. Jednak jestem już stary i pomimo, że nikt nie daje mi tylu lat, czuję, że pewnie zostanę sam na starość. Na Twoim miejscu bym się wcale nie martwił. 30 lat dla kobiety to idealny wiek! Nie wiem kto napisał, że jesteś już stara. Nie zgadzam sie z tym absolutnie!!! Ja np. szukam kobiety w wieku 30-40l, a dużo młodszej czy starszej nawet bym nie chciał. Oczywiście musisz być atrakcyjna i wyszktałcona, bo np. dla mnie to ma ogromne znaczenie, a nie sam wiek.

Gość gość
Dodam, że mam 28 lat, a niedawno facet z administracji osiedla przyszedł i prosił o kogoś dorosłego oczko.gif na kafe każda 40 wygląda na przedszkolaka :)

Gość gość
Kobieta z rodziny wyszła za narcyzm, po 4 latach rozwód, teraz jest znowu mężatką, w zaawansowanej ciąży. Ma 30+.