Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy

czy bylybyscie z takm facetem prose o opinie

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy

spotykam sie od 2 miesiecy z 25latkiem,niestety z zachowania przypomina mi 15latka:O gupio sie smieje ze wszystkiego,siedzialby tylko w domu mimo,ze ma kase to szkoda mu na kupienie dla siebie biletu do kina,juz nie mowiac zeby mnie zaprosil,mowi,ze ma duze doswiadczenie sexualne ale czasem odnosze wrazenie ze to prawiczek nienasycony bo ciagle pisze smsy o pieszczotach,jak lubie jakbym chciala... kazdy sms zawsze prowadzi do sexu.... jego siostra mowila,ze jemu bardzo zalezy na mnie ale wqrza mnie to albo moze przesadzam? w dodatku ciagle sie chwali,ze ma 3 auta,itd... ogolnie jest dobry chlopak ale drazni mnie to co napisalam ..prose o opinie wasza

Gość TH is IT
Będziesz jego kolejną zaliczoną lafiryndą

Gość freestyleee
poki co to tylko 2 miesiace.. wiec moze poznaj go lepiej..czesciej spotykajcie sie ,ale skoro jak piszesz nigdzie mu sie wychodzic nie chce kasy mu szkoda.. to zle to wrozy.. wyciagnij go sama np do kina do jakiejs restauracji i zobacz jhak sie zachowa.. wiesz przez takie siedzenie sobie w domu niewiele go poznasz.. faceta poznaje sie najlepiej w roznych sytuacjach.. dlatego wyciagaj go. a to moze do znajomych a ato na impreze gdziekolwiek!ale jesli on bedzie ciagle stanowczo sie upieral daj sobie spokuj.. ja rozumiem byc domatorem.. no ale bez przesady mlody chlopak i zeby do kina nie chcial nawet isc?