Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinaaaa

dzisiaj koleżanka mi powiedziala

Polecane posty

Gość Katarinaaaa

ze tez by chciala byc taka szczupła jak ja "mimo,ze jest bardzo szczuplutka i ładna ,po prostu śliczna" a druga kolezanka dodała" a powiedz mi kto by nie chciał wyglądac tak jak ona" to bylo o mnie..ii szczerze? to zdziwiłam sie ...ostatnio spotykam sie z pozytywnymi opiniami na swoj temat,ale jeszcze 3lata temu wyglądałam gorzej niż szczur...dopiero musiało sie cos takiego w moim życiu stać,ze wzielam sie za siebie..zapuscilam włosy,figura i tak zawsze byłam szczupła i wysoka 172,5/55kg,nosilam aparat ortodontyczny:),zaczelam sie inaczej ubierac...a teraz faceci az sie ślinią:O przykre to jest i to bardzo...np. osttanio kolega powiedzial do mojej kolezanki " a ta twoja kasia to normalnie metamorfoze jakas miala bo tak sie zmienila,ze wlasnym oczom nie wierzyłem " FACECI..chyba czas znowu sieoszpecic i znalezc kogos watosciowego...wszyscy patrzą na wygląd:O co jest do cholery z wami?!

Gość angelikaO.98765
chwalisz się czy zalisz? ja bym na Twoim miejscu bardzo się cieszyla !!

Gość Wróżka Milagros
moze sie zakochałas, emanujesz szczesciem;)?

Gość ale ty pieprzysz
bez sensu :o

Gość Katarinaaaa
wyluzujcie troche...angeliko nie wiem czy bys sie cieszyla..ja sie zwyczajnie boje,ze nikogo wartościowego nie znajde juz mam dosyć :O mysle często o tym co by bylo gdybym miala wypadek,albo nie daj Boze cos by mi sie stało..i nagle twarz zdeformowana KONIEC NIE MA ŻYCIA. Moze jestem dziwna,ale ja ludzi ni segreguje na tych ładnych,brzydkich i średnich... jak kogos poznam od razu oceniam po charakterze ,a mnie oceniają po wyglądzie..czuje sie jakbym nie miala nic innego do zaoferowania:( jak np. cos mówią o mnie to skojarzeniem walą" to ta chuda laska z długimi włosami"? dobra moze i jestem przewrażliwiona..ale na pewno keidys sie roztyje ,dostane zmarszczek czy cos.. i co wtedy?

Gość Katarinaaaa
zakochana jestem,ale on o niczym nie wie:) moja niemiałosc nie pozwala mu tego okazać i robie wszystko na odwrót..

Gość baardzoniesmiala
Tak to okropne, że większość patrzy na wygląd, ale pomyśl ile dziewczyn chce tak wyglądać. Nie wszyscy tacy są. W końcu znajdziesz kogoś wartościowego kto w pełni na ciebie zasługuje ; **

Gość Wróżka Milagros
22:15- to może się wykazac:D No i jest przykładem na to, że człowiek uczy się całe życie. właśnie nauczył się, że istnieje nowy gatunek kobiet- takich jak ty;)

Gość wściekły tampon
ale pierdolisz aż się rzygać chce z tych wypocin