Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trampolinkowano

sluchajcie co mowi moj chlopak!!

Polecane posty

Gość trampolinkowano

ja mu mowie, ze seks chce po roku znajomosci bo tak sobie zalozylam, nie jestem gotowa zeby zrobic to wczesniej, a on mowi, ze poczeka bo warto i mnie kocha, ale czasem jest zly o to, ze kaze mu czekac ;/ namawia mnie nieraz zeby to zrobic i mowi, ze nie jest taki jak inni, ze dostanie to czego chce i odejdzie... mowi, ze nie nalezy do tego typy facetow, on coraz bardziej jest zniesmaczony mysla, ze musi tak dlugo czekac :(

Gość kallllaka
to niech się chrzani! zniesmaczony?! ale w sumie to ile macie lat/ może faktycznie ciut dlugo, ile czasu juz czeka?

Gość trampolinkowano
o to tez chodzi, ze chce go sprawdzic bo jak mu zalezy to poczeka, a jednak widze, ze coraz bardziej marudzi z tego powodu :(

Gość trampolinkowano
jestesmy razem 4 miesiace!!!

Gość kallllaka
juljuszku, ale fajne masz podejście, pytam o wiek, bo z punktu widzenia 27 latki to bym nie dała rady nawet miesiąc wytrzymać

Gość kallllaka
tak go nie sprawdzisz, faceci i tak fiutkami myślą, bez wzgledu na kobiete i jej zachowanie, nie marnuj życia dziewczyno,

daj se spokoj dziewczyno kazdy mowi rzeczy typu "ja taki nie jestem jestem inny" i zazwyczaj to gowno prawda bo wszyscy sa tacy sami, jedno im w glowie taka ich natura. jezeli nie chce czekac to pierdol go:)

Gość papierowa torba na głowie
każdy facet myśli fiutem, nie zdziw się jak pójdzie do pierwszej lepszej szmaty i ja przerucha, a potem ci powie, że to twoja wina, bo on ma swoje potrzeby 😴

Gość trampolinkowano
ale wlasnie ja chce go przetrzymac zeby sprawdzic czy poczeka i mu naprawde zalezy, to zly pomysl??

Gość trampolinkowano
co mam robic? :( co byscie zrobili na moim miejscu? nie chce isc z nim do lozka tak od razu...

Gość ja calkiem calkiem
jak kocha to poczeka - wiem bo sama to sprawdzilam z moim :)

na twoim miejscu trzymałabym swoje, nie daj sie jakiemus facetowi i nie ustepuj mu:) ja tez kiedys czekalam i nie zaluje tego:)

Gość trampolinkowano
ok, to przetrzymam go :)

Gość Maj i orka
Bądź silna, wytrwała i nie poddawaj się! Niech chłop czeka ;) Jak raz mu ulegniesz to już zawsze tak będzie...

Gość bojabojaboja
Jestem kobietą, a jakby facet chciał czekać z seksem rok, to bym mu powiedziała "pa pa". Ba, kilku miesięcy bym nie wytrzymała. Nie wiem czemu miałabym się męczyć rok, w imię czego? Miłości? A co to za miłość co mnie skazuje na frustrację? Dla mnie śmieszne podejście. Jak mnie kocha to niech się męczy. No super:P Bo zakładam, że jak aż rok chcesz czekać, to samej raczej Ci to czekanie nie przeszkadza i dla Ciebie seks mógłby w ogóle nie istnieć. Ale w takiej sytuacji to lepiej w ogóle takiego szukać co po ślubie mu dasz;]

Nie daj się albo czeka albo na droge całus :P zniesmaczony wiesz co śmieszny jest ! mój wcale nie naciskał po 1.5 roku sama powiedziałam że jestem gotowa był zadowolony nawet bardzo ale przed pytał jeszcze czy jestem pewna bo może jeszcze zaczekać. I tak powinno być. Myśle że jednak może należeć do tych co odchodzą jak dostana swoje:P