Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nezka

no... pomóżcie mi z tą choinką, bo inaczej ja naprawdę zaświruję

Polecane posty

maaaaaaaaaaatko, nigdy w życiu nie przypuszczałam, ze to będzie taka ciężka praca nad tym żeby ludzi zapraszać do podlewania drzewka, a jednak jest masakra:O pomóż mi, proszę, zaloguj się na tej stronie i podlej mi choinkę, te 140 ponad osób, które już to zrobiły nie nabawiły się żadnego wirusa więc i do Ciebie się żaden nie przylepi, a gwarantuję, że pomożesz mi dużo:) http://listonic.pl/bzzzzz/choinka

nie, nie, to nie konkurs na sranie, to konkurs na PODLEWANIE więc wejdź i podlej, zrobisz coś dobrego:D

to może nasrasz i jednocześnie podlejesz?:) możesz użyć jakiegoś mało uczęszczanego linka;) tylko podlej i nie daj się prosić, i tak już jestem zmęczona...

tfu! nie linka oczywiście, tylko maila:] już mi się myli wszystko:>

guzik prawda! nie zarabiam na tym! ja wiem, że Wy wszyscy myślicie o tym, że to spam, że jestem zła i niedobra, ale posłuchajcie, wzięłam udział w takim a nie innym konkursie i tu chodzi o to, żeby tę stronę rozpropagować, a jak mogę nagłośnić takie coś w necie skoro tylko z każdego kierunku jestem atakowana? koło się zamyka, nie bądźcie tacy, pomóżcie koleżance, to nic nie kosztuje

załóż osobny temat to się będziemy nad tym użalać, bo z tego co widzę, potraficie dyskutować o jakiś totalnych bzdurach, a jak chodzi o pomoc bezinteresowną komuś obcemu to nikogo nie ma...

Gość Słowo Prawdy
Podlałem:) ...i nic mnie to nie kosztowało.

pisanie tego co napisałeś zajęło Ci więcej czasu niż podlanie mojego drzewka o litr wiesz...?

klikamy i się logujemy(!) - bezpłatnie, bezproblemowo, bezwirusowo, błaaaaaaaaaaaaaaaaagam, musi być jakiś niezwykły sposób na to, żeby urosła zwłaszcza, że moi konkurenci mają ponad 200m... :(

Gość Słowo Prawdy
Sposób jest bardzo prosty. Musisz mieć adres IP ustawiony na DYNAMICZNY. W ten sposób za każdym razem jak tam wchodzisz, po zmianie adresu IP w internecie... strona widzi Cię jako nową osobę. Haaaa, jakie proste!?!

no jak już kliknąłeś, to mógłbyś się zarejestrować, wiesz?:P Słowo Prawdy, no to klikaj dalej, za 20 wejść /nowych osób, ale skoro masz zmienne IP to możesz wchodzić sam/ bez rejestracji drzewko tez rośnie o 1m:) http://listonic.pl/bzzzzz/choinka

już jest 151:D jesteście boscy, wszyscy, którzy tu wchodzicie i decydujecie się mi pomóc! Da-lej, da-lej:) pomóżcie mi wygrać...:*

Gość Piła spalinowa
A ile miał na początku ten krzaczek??

no...na początku miał jeden metr:P ale ci, co mnie wyprzedzają mają ponad 250 m także... konkurencja jest spora:]

Gość Piła spalinowa
Ile na początku topicu miał (tj. w momencie jak zakładałaś tu temat)?

145m ale widzisz, ja jestem zadowolona z każdego metra, bo ciężko ogólnie tak ludzi zorganizować żeby obcemu pomagali...

już 152:) wchodźcie i logujcie się, nie bać się - to bezpłatne, poza tym to całkiem fajna strona z rozwiązaniem na czasie dotyczącym list zakupów:D